Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

To Chanel σακάκι...

To Chanel σακάκι είναι μία ιστορία από μόνο του! Πως το φόρεσαν όμως οι celebrities; 

 

 

 

 

 

 

 

 

To σακάκι Chanel δεν είναι ένα απλό πανωφόρι με επώνυμη υπογραφή. Kάθε κλωστή του προδίδει μεγάλη ιστορία αφού είναι ένα από τα δημιούργηματα της Coco Chanel που έκαναν τον ομώνυμο οίκο να αναχθεί στον πιο ιστορικό αλλά και σε μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στον χώρο της μόδας.

Το σακάκι Chanel πρωτοφτιάχτηκε το 1916 από μαλλί και με προσοχή σε κάθε του λεπτομέρεια όπως άλλωστε συνήθιζε η Gabrielle Chanel να κάνει με ό,τι καταπιανόταν. Αξίζει να σου πω πως η ίδια τότε είχε πει πως ότι είναι ωραίο από έξω πρέπει να είναι κι από μέσα δίνονοντας με αυτόν την ίδια ακριβώς σημασία και στο εσωτερικό από το σακάκι. 

Το σακάκι συνώνυμο της κομψότητας λοιπόν φοριέται μέχρι σήμερα και συνδυάζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αρκεί να υπάρχει φαντασία. Το TLIFE σου συγκεντρώνει τις επώνυμες που το επέλεξαν για τις εξόδους τους και το φόρεσαν ανάλογα με το προσωπικό τους στιλ. Σημείωσε πως οι εμφανίσεις δεν επιλέχτηκαν με κριτήριο την τελευταία εβδομάδα αλλά με το σακάκι που επέλεξαν.


Η Penelope Cruz επέλεξε λευκή απόχρωση και το φόρεσε με τζιν και μετξωτό top. Λευκή απόχρωση επέλεξε και Diane Kruger με μόνη διαφορά τα γαζιά που είναι σε έντονο κόκκινο-μαύρο δημιουργώντας ένα πιο navy χαρακτήρα. Η Αlexa Chung φόρεσε γκρι σακάκι σε ίσια γραμμή με λεπτομέρεια την απουσία κουμπιών.



Η τραγουδίστρια Lily Allen με σακάκι σε σκούρα απόχρωση του μπλε. Η Beyonce έκανε έναν πιο R'n'B συνδυασμό με τζιν σορτσάκι και t-shirt ενώ το σακάκι της είναι ροζ καρό και οφείλω να πω πως το σακάκι αν είχε στόμα μάλλον δεν θα ήθελε να συμμετέχει στο συγκεκριμένο σύνολο! Η Demi Moore επέλεξε ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι με φτερά ως λεπτομέρεια στο τελείωμά του αλλά και στα μανίκια.



Η Claire Danes πήρε ένα από τα πιο κλασικά μαύρα σακάκια με μανίκι τρία τέταρτα και μπουτονιέρα σατέν. Η Kim Kardashian το επέλεξε με κλωστή κόκκινη - μαύρη - άσπρη και το φόρεσε με μαύρο τζιν και λευκό πουκάμισο χωρίς γιακά. Η Kylie Minogue αντιμετώπισε το κρύο στην Νέα Υόρκη με σακάκι αρκετά μακρύ με γούνινες λεπτομέρειες σε απόχρωση του γκρι.



Η Diane Kruger που ήταν και πρόσωπο του οίκου την περσινή σεζόν φαίνεται να αγαπάει πολύ τα κομψά σακάκια αφού σε casual εμφάνισή της το συνδύασε με έναν αρκετά ενδιαφέροντα τρόπο. Η Cameron Diaz σε promo tour για ταινία της συνδύασε το τζιν και το λευκό t-shirt της με σακάκι που έδωσε αμέσως άλλον χαρακτήρα στο σύνολο. Η Sarah Jessica Parker επέλεξε ένα πιο μακρύ σακάκι, αρκετά ιδιαίτερο το οποίο αποτελούσε και limited κομμάτι, σε απόχρωση του λαδί. 

 

Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...