Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η λευκή δαντέλα της άνοιξης!!!

Είναι ρομαντική, sexy και αναδεικνύει χωρίς αμφιβολία τη θηλυκότητα της καθεμίας μας. Ακόμα, η δαντέλα είναι βασικό στοιχείο των φετινών τάσεων για τους περισσότερους οίκους, παγκοσμίως....













Από τη χειμωνιάτικη κι όλας σεζόν, την χορτάσαμε στις περισσότερες πασαρέλες σε πολλές εκδοχές, σε διάφορους συνδυασμούς και σε χρωματικές αποχρώσεις. Μια ματιά στις τάσεις της νέας και στα catwalks των μεγάλω οίκων μόδας όπως Louis Vuitton ή Valentino μας δίνουν το «οκ» να τη διατηρήσουμε στη must-have λίστα με τα κομμάτια της άνοιξης!

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, που αν δεν έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας, σίγουρα θα το βρούμε στης μαμάς ή ακόμα και στης γιαγιάς μας. Μέχρι τώρα την έχουμε συνηθίσει σε μπλούζες και τοπάκια για τις βραδινές εξόδους μας. Πλέον, η δαντέλα καλύπτει μεγαλύτερες επιφάνειες και την συναντάμε ιδανικά σε φορέματα με στενή γραμμή, σε φούστες ακόμα και σε σορτσάκια. Η έμπνευση των σχεδιαστών για τη δαντέλα δεν σταματά στα ρούχα αλλά, μεταφέρεται σε παπούτσια, τσάντες και γενικότερα σε αξεσουάρ.

Η  δαντέλα ξεφεύγοντας από τα όρια της πολυτέλειας, μπορεί να ενταχθεί ιδανικά στο καθημερινό μας ντύσιμο, δίνοντας στυλ και μία extra δόση θηλυκότητας ακόμα και σε με πιο casual μεφάνιση. Ειδικότερα φέτος, η δαντέλα έχει χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Δείτε πως να τη φορέσετε:

Λευκό, το αγαπημένο της νέας σεζόν. Εδώ η δαντέλα σε εφαρμοστό φόρεμα.


Tips: Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα δαντελένιο top με τζιν για ένα casual look ή με μαύρο παντελόνι.



Σε τοπάκι με το καθημερινό παντελόνι σας.


Πηγή:  jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...