Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε γυαλιά ηλίου, μη διαλέγετε απλά το πιο μοντέρνο και το πιο hot σχέδιο. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιών σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας...






















Στρογγυλό πρόσωπο
Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας
Η Drew Barrymore, η Kate Winslet και η Christina Ricci είναι μερικές από τις πολλές διασημότητες με στρογγυλό πρόσωπο. Το χαρακτηριστικό του προσώπου αυτού είναι τα πλατιά ζυγωματικά και ότι το πλάτος και το μήκος του είναι σχεδόν ίσα. Επιλέξτε γυαλιά ηλίου με αντίθετο σχήμα, όπως πχ τετράγωνα έτσι ώστε να εξισορροπήσετε τη συνολική εικόνα.
Τετράγωνο πρόσωπο
Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας
Η Demi Moore και η Hilary Swank έχουν τετράγωνα πρόσωπα. Αυτό γενικά σημαίνει ότι το μέτωπο βρίσκεται σε ευθεία με τα ζυγωματικά και με το σαγόνι. Για να μαλακώσετε τις γωνίες ενός τετράγωνου προσώπου διαλέξτε στρογγυλά ή οβάλ γυαλιά.
Οβάλ πρόσωπο
Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας
Η Jennifer Aniston, η Jessica Alba, η Courtney Cox και όλες οι γυναίκες που έχουν οβάλ πρόσωπο είναι οι πιο τυχερές καθώς μπορούν να επιλέξουν σχεδόν κάθε σχήμα γυαλιών ηλίου και να τους ταιριάζει απόλυτα. Πειραματιστείτε με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και με τεράστια και πολύχρωμα γυαλιά.
Ορθογώνιο ή μακρόστενο πρόσωπο
Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας
Η Gwyneth Paltrow και η Niki Taylor είναι τα καλύτερα παραδείγματα για ορθογώνια πρόσωπα, δηλαδή, τα πρόσωπά τους έχουν περίπου το ίδιο πλάτος στο μέτωπο και κάτω από τα ζυγωματικά. Αποφύγετε τα μικρά γυαλιά επειδή θα δείχνουν το πρόσωπό σας ακόμα μακρύτερο. Τα μεγάλα τετράγωνα σχήματα θα βοηθήσουν να εξισορροπηθούν οι αναλογίες του προσώπου σας.
Σχήμα καρδιάς
Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας
Η Jennifer Love Hewitt, η Michelle Pfeiffer και η Rose McGowan έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Το μέτωπο είναι το πιο φαρδύ μέρος του προσώπου και γενικά το πηγούνι είναι πολύ μικρό. Ξεχάστε τα γυαλιά ηλίου που είναι πολύ μεγάλου μεγέθους ή όσα κάθονται σφιχτά στα μάγουλά σας. Τα ιδανικά γυαλιά για εσάς είναι αυτά σε σχήμα ματιών γάτας ή τύπου αεροπόρου με στρογγυλεμένες τις πάνω γωνίες.
Τρίγωνο πρόσωπο
Τα ιδανικά γυαλιά σύμφωνα με το πρόσωπό σας
Η Kathy Ireland και η Minnie Driver έχουν χαρακτηριστικά τρίγωνα πρόσωπα. Είναι το αντίθετο από το σχήμα καρδιά, με στενά ζυγωματικά και μέτωπο σε σχέση με ένα σαγόνι που κυριαρχεί. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα φέρνουν μια ισορροπία στο πρόσωπό σας. Τα τεράστια οβάλ γυαλιά είναι μία καλή επιλογή όπως επίσης και γυαλιά τύπου αεροπόρου όχι όμως τα πολύ στενά.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...