Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τάσεις νυφικού χτενίσματος για το 2012

Οι μέρες που το νυφικό χτένισμα ήταν απολυτως αυστηρό, με περίπλοκες λεπτομέριες και ένα μπουκάλι λακ, αναμφίβολα εχει χαθεί! Τη θεση τους εχουν παρει τα αέρινα νυφικά χτενισματα...















Για το 2012, τέσσερα είναι τα είδη νυφικού χτενίσματος που θα κλέψουν την παράσταση:
  • Αρχαιοελληνικό στυλ
  • Επιμελως ατημέλητος κότσος
  • Πλεξούδα
  • Bohemian στυλ

Αρχαιοελληνικό στυλ

















Λατρεύω αυτό το είδος γιατι είναι ενα στυλ που μπορεις να έχεις τα μαλλια σου ελαφρά πιασμένα και με την προσθήκη ενός απλού αξεσουάρ, να μεταμορφωθεί! Εκτός βεβαια απο αυτο, σαν Ελληνιδες… μας ταιριάζει καλύτερα!

Επιμελως ατημέλητος κότσος






Ένας κότσος είναι το κλασικό στυλ νυφικού χτενίσματος. Στις μέρες μας όμως, οι νύφες (αλλα και οι κομμωτές…) επιλέγουν μια λιγότερο δομημένη εμφάνιση, πολύ πιο χαλαρή και πιο φυσική. Ακόμα κι αν αυτές οι μορφές μπορούν να μοιάζουν σαν να πήρε μόνο 5 λεπτά για να κάνουν, εξακολουθούν να απαιτούν δεξιότητες και επαγγελματική γνώση για να δημιουργήθεί.

Πλεξούδα






Η πλεξούδα έρχεται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές: γαλλική πλεξούδα, ολλανδική πλεξούδα, πλεξούδα καταρράκτη, καθώς και η πλεξουδα ψαροκόκκαλο.
Ο κατάλογος φυσικά είναι ατελείωτος (αναλογα με την όρεξη για δημουργια απο τον καθε κομμωτη/ρια), αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβίξετε πίσω τα μαλλιά σας με έναν απαλό μη δομημένο τρόπο.

Bohemian στυλ








Το Bohemian στυλ είναι ένα εντυπωσιακό στυλ και βρίσκεται σε εξέλιξη. Και όσο το νυφικό χτένισμα είναι αέρινο και ανάλαφρο, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε αυτό το στυλ. Μπορείτε να προσθέσετε πλεξούδα, να τραβήξετε κάποιες τούφες πίσω, να κάνετε μπούκλες, να προσθέσετε ένα λουλούδι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...