Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πως να εκμεταλλευτείτε τα ρούχα που ήδη έχετε

Διατηρήστε το προσωπικό σας στυλ και ανανεωθείτε χωρίς να ξοδέψετε πολλά...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Μην φοράτε ποτέ ταυτόχρονα δύο νέα κομμάτια από το ίδιο πολυκατάστημα ρούχων και μάλιστα την ίδια σεζόν. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα αναμείξετε με ρούχα που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και αποτελούν τα στοιχεία του προσωπικού σας στυλ. Δείξτε διάθεση δημιουργίας και πειραματισμού, φορώντας την ολοκαίνουργια midi φούστα που πήρατε π.χ από το H&M μαζί με μια μπλούζα που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας. Για να κάνετε το σύνολο πιο εντυπωσιακό μπορείτε να το εμπλουτίσετε με ένα μεγάλο κόσμημα στο λαιμό.

2.Έχετε ένα σημαντικό ραντεβού ή ένα κάλεσμα. Αυτό θα σας ακουστεί λίγο περίεργο αλλά προσπαθήστε να μην αγοράσετε νέο φόρεμα! Είναι πολύ πιθανό η επιλογή σας να είναι παρορμητική και να επενδύσετε λάθος. Μπορείτε να μην σας εκφράζει κι επιπλέον, θα κάνει κακό και στο budget σας. Αντίθετα, ανοίξτε την ντουλάπα σας και ψάξτε καλά στα βραδινά φορέματα που ήδη βρίσκονται στις κρεμάστες. Μόλις επιλέξετε το αυτό που ανταποκρίνεται στα φετινά trend, δοκιμάστε να το φρεσκάρετε με ένα trendy πανωφόρι ή κοσμήματα και αξεσουάρ. Αφήστε που αν το αγοράσετε στα γρήγορα, από μεγάλο πολυκατάστημα κινδυνεύετε στο ίδιο event να συναντήσετε τους στυλιστικούς κλώνους σας.

3.  Γρήγορες και εύκολες αλλαγές σε παλιά ρούχα! Μια ζακέτα ή ένα παλτό με κλασικό κόψιμο μπορεί να ανανεωθεί αλλάζοντας τα κουπιά ή μακραίνοντας λίγο το μήκος του. Ακόμα, ένα φόρεμα αλλάζει στο λεπτό, προσθέτοντας μια κομψή ζώνη που αμέσως το κάνει πιο «μεσάτο». Το κόλπο είναι να δουλέψετε τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας όσο μπορείτε περισσότερο προσθέτοντας στοιχεία από τα φετινά trend.

4. Ανοίξτε την ντουλάπα της μαμάς σας. Συχνά οι μαμάδες, κρύβουν καταχωνιασμένους μικρούς θησαυρούς από παλαιότερες δεκαετίες. Είναι όμως γνωστό ότι η μόδα κύκλους κάνει κι αυτή η δερμάτινη pencil φούστα που κρέμεται ξεχασμένη στην ντουλάπα της μανούλας, με μια μικρή μεταποίηση μπορεί να γίνει σούπερ…

 

Πηγή:  jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...