Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κορίτσια που ζουν σαν αληθινές κούκλες! Σοκάρει η νέα τάση.

Οι κούκλες που βλέπεις στις φωτογραφίες, δεν είναι ψεύτικες, είναι αληθινές έφηβες που έχουν καταφέρει να γίνουν διάσημες γιατί περνάνε ώρες στο καθρέφτη τους κάθε πρωί προσπαθώντας να γίνουν ολόιδες με την Barbie!
 
 
 
 
 
 
 
kouklakoukla
 

 H Dacota Rose έχει γίνει διάσημη φτιάχνοτας δεκάδες βίντεο με οδηγίες βήμα προς βήμα για το μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείχνεις σαν ψεύτικη κούκλα!

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ όμορφη αλλά η εμμονή της να ντύνεται και να βάφεται σαν κούκλα, σοκάρει. Τόσο για το πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι όλο αυτό για την ίδια όσο και για το παράδειγμα που δίνει σε χιλιάδες κοριτσάκια σε όλο τον πλανήτη.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η Dacota όσο και άλλα κορίτσια που την μιμήθηκαν ενθαρρύνουν και ενισχύουν την παιδοφιλία και ίσως να μην έχουν άδικο.

koukles

Η ομοιότητα της με κούκλα είναι εκπληκτική! Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα μπορεί και να μπερδευτείς και να νομίζεις ότι πρόκειται για ...κούκλα σε κατάστημα παιχνιδιών!

Το παράδειγμα της Dacota μιμήθηκαν και άλλα κοριτσάκια...

koukla


Όχι ούτε αυτή είναι κούκλα, είναι ..ζωντανό κορίτσι και τη λένε Venus Palermo. Kι αυτή έχει πάνω από 78 βίντεο στο youtube με συμβουλές για να γίνεις και συ μια ζωντανή κούκλα...

koukla


Οι γονείς τους πάντως όχι μόνο δεν αντέδρασαν με την ... ιδιαίτερη δραστηριότητα της κόρης τους αλλά την καμαρώνουν... Το επικίνδυνο είναι ότι χιλιάδες κοριτσάκια σε όλο τον πλανήτη ψάχνουν στο διαδίκτυο αυτά τα κορίτσια και προσπαθούν να γίνουν ζωντανές κούκλες!

koukla



 Ποια είναι η άποψή σου; 




Δες το βίντεο και παρατήρησε πως η Dacota μένει αμίλητη και συμπεριφέρεται σαν να είναι αληθινή κούκλα!
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή:  pinnokio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...