Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πίνε μπύρα και θα φορέσεις το 38ΚΚΚ...

Δεν είστε και οι πιο ικανοποιημένες γυναίκες του κόσμου με το μέγεθος του στήθους σας; Κοιτάτε με ζήλια και φθόνο τις πιο προσοντούχες κυρίες στο δρόμο; Μήπως έχετε φτάσει στο σημείο να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να εύχεστε να μπορούσατε να μπείτε στο κατάστημα εσωρούχων και να επιλέξετε το νούμερο σουτιέν των ονείρων σας;














Ε, η λύση υπάρχει, είναι απολαυστική και έρχεται… πίνοντας! Και ειδικότερα πίνοντας μία συγκεκριμένη μπίρα. Η θαυματουργή μπίρα λέγεται Bohza, είναι προϊόν βουλγαρικής ζυθοποιίας, και υπόσχεται να κάνει το σχετικό όνειρό σας πραγματικότητα, προσφέροντάς σας στήθος έως και δύο νούμερα μεγαλύτερο!

Ο διευθυντής της βουλγαρικής εταιρίας Kristian Gyoshev διαφημίζει τα προσόντα της μπίρας του, λέγοντας ότι τόσο από μαρτυρίες εκατοντάδων γυναικών καταναλωτών, που τους ευχαριστούν ενθουσιασμένες, όσο και από εργαστηριακές έρευνες που διεξήγαγαν οι ίδιοι, αποδεικνύεται ότι η ξανθιά μπίρα Bohza μεγαλώνει το γυναικείο στήθος κατά ένα ή δύο νούμερα, μετά από σταθερή και για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα κατανάλωσή της! Η Bohza lager δημιουργήθηκε απευθυνόμενη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θηλασμού. Με την έντονη περιεκτικότητά της σε σιτάρι και μαγιά, προοριζόταν αρχικά να βοηθά την παραγωγή γάλακτος. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο αυτό το αποτέλεσμα, καθώς η υπερπαραγωγή γάλακτος συνοδεύτηκε και από υπερτροφία στήθους. Έτσι, η Bohza έχει γίνει ανάρπαστη, και όχι μόνο από τις λεχώνες!

Για αυτό, σας λέω, μην απογοητεύεστε! Μιάμιση ώρα πτήση είναι η Βουλγαρία, πάρτε το απόφαση! Και το ταξιδάκι σας θα κάνετε και θα έρθετε εξοπλισμένες με κάνα δυο κιβώτια μπίρες, για ώρα ανάγκης! Όσο για εσάς αγόρια, μακριά!!!




Πηγή:  marymary.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...