Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

4 υγιείς τρόποι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!!

Τα tabloids έχουν την τιμητική τους με αυτό το θέμα. Οι διασημότητες φοβούνται τις ανεπιθύμητες φωτογραφίες. Οι διατροφολόγοι και οι διαιτολόγοι συνεχώς αναρωτούντε γι 'αυτό. Κοντεύει και το καλοκαίρι και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει γι 'αυτό. Και ανεξάρτητα από το μέγεθός σας, το σχήμα, τον τύπο του σώματος, ή το βάρος, οι περισσότερες γυναίκες την έχουν. Είναι η εμφάνιση του δέρματος που προκαλείται από την εναπόθεση λίπους ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, πιο γνωστό ως κυτταρίτιδα....
















Τις περισσότερες φορές βρίσκονται στους μηρούς, στους γλουτούς, στο στομάχι, και στην κάτω περιοχή του σώματος.Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αλλά με το καλοκαίρι να πλησιάζει σταθερά, θα σας διδάξουμε  πώς να εξομαλύνετε το δέρμα σας και να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα με τον υγιεινό τρόπο. 

1. Πίνετε πολύ νερό
Το νερό μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να νικήσει μια σειρά από παθήσεις, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι κλειδί για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Οταν η επιδερμίδα είναι καλά ενυδατωμένη, φαίνεται πιο απαλη και υγιης. Σας συνιστούμε την κατανάλωση οκτώ και μισο ποτητιών νερό την ημέρα. Εκτός από την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το πόσιμο νερό ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, αναζωογονεί την ανάπτυξη των ιστών και καταπολεμά την κούραση. Bottoms Up!

2. Επενδύστε σε κρέμες με καφεΐνη
Η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί το πρήξιμο γύρω από τα αποθέματα λίπους, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται λείο και απαλό. Κατά την επιλογή μια κρέμας αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας , αναζητήστε  εκείνες που περιέχουν αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για να βοηθήσουν στην τόνωση της ροής του αίματος. Ενώ δεν είναι μια μόνιμη λύση, εφαρμόζοντας τις κρέμες που περιέχουν καφεΐνη είναι ένας ξεκούραστος τρόπος για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για ένα επερχόμενο ταξίδι ή εκδήλωση. Δημοφιλης ειναι
η Bliss“FatGirlSlim”που βοηθά το δέρμα να μειώσει την εμφάνιση της κυτταριτιδας. Κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε διαρκεια 28ημερών, 87% των χρηστών είδε μια συσφικτική δράση, το 85% αισθάνθηκε μια επίδραση αδυνατίσματος, και 73% παρατήρησε μια μείωση στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. 

3. Αποφύγετε το αλάτι και τη ζάχαρη
Η μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο και η αποφυγή της άφθονης κατανώλωσης αλατιού και ζάχαρης (που είναι μέρος της διατήρησης μιας υγιεινής διατροφής). Η ζάχαρη αποθηκεύεται στα λιπώδη κύτταρα, προκαλώντας τα να επεκτείνονται, ενώ το αλάτι σας αναγκάζει να συγκρατατε το νερό, κάνοντας την κυτταρίτιδα να εμφανίζεται πιο εντονη και εμφανής. Αντί των αλμυρών και γλυκών σνακ,  επιλέξτε τρόφιμα που είναι πλούσια σε νερό, όπως τα μήλα, τα σταφύλια και τα αγγούρια για να σας κρατήσουν ενυδατωμένες και να μειώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. 

4. Κάντε ενα μασαζ κυτταρίτιδας
Το μασάζ κάνει περισσότερα από το να απελευθερώνει την ενταση και να ανακουφίζει το στρες, επιπλέον τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενα μασαζ που μειώνει τ
ην κυτταρίτιδα είναι ένας ξεκούραστος τρόπος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με την αύξηση της ροής του αίματος, το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στο να μαλακώσει το λίπος και να το απελευθερώσει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί επίσης να αποβάλει το υπερβολικό νερό που το σώμα σας μπορεί να διατηρεί. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ενα επαγγελματικό μασάζ , επιλέξτε μια συσκευη μασάζ (όπως αυτο Cellulite Massager from Sephora), η οποία θα διευκολύνει προσωρινά την εμφάνιση του άνισου δέρματος.



Πηγή: mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...