Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ!

Οι διάσημοι σταρ του Hollywood είναι μερικές από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του κόσμου. Για να πετύχουν όμως αυτό το αποτέλεσμα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, πηγαίνουν γυμναστήριο, ακολουθούν έναν υγιή τρόπο ζωής και χρησιμοποιούν διάφορες κρέμες για να φαίνονται νέοι και όμορφοι. Μερικοί σταρ όμως χρησιμοποιούν κάποιες περίεργες τεχνικές για να διατηρήσουν την ομορφιά τους...













Για να δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ…




Η Catherine Zeta Jones για να κρατάει τα μαλλιά της λαμπερά τα πλένει με μέλι και μπύρα. Έχει δηλώσει μάλιστα ότι μυρίζει λες και έχει μόλις βγει από μπαρ αλλά αξίζει.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (1)




Η Snooki χρησιμοποιεί τα απορρίμματα γάτας για να κάνει καθαρισμό προσώπου. Όταν ερωτήθηκε για την συνήθεια της αυτή απάντησε ότι δεν της έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (2)




Η Joan Crawford για λαμπερά μαλλιά χρησιμοποιούσε ένα μείγμα μαγιονέζας.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (3)




Η Jessica Simpson για να διατηρήσει τα δόντια της καθαρά και άσπρα, τα καθαρίζει με ό,τι βρει μπροστά της ακόμα και με πουλόβερ της.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (4)




Η Terry Hatcher για να διατηρήσει το σώμα της απαλό βάζει λίγο κρασί μέσα στην μπανιέρα της. Είχε δηλώσει μάλιστα ότι επειδή το κρασί είναι φυσικό βοηθάει στον καθαρισμό του σώματος και σε κάνει να νιώθεις αναζωογονημένος.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (5)




Η Cindy Crawford ισχυρίζεται ότι διατηρεί την νεανική της εμφάνιση γιατί χρησιμοποιεί ένα ειδικό σπρέι για το πρόσωπο με νερό και γάλα.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (6)





Η Victoria Beckham ακολουθεί το λεγόμενο «Geisha facial», ένα μείγμα για καθαρισμό προσώπου το οποίο περιέχει σκόνη από περιττώματα αηδονιού.
Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ (7)
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...