Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Tα νέα παπούτσια Dukas για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012


Τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη (και όχι μόνο!)

Για μια ακόμα σεζόν ο Dukas βάλθηκε να ξετρελάνει τιςfashionistas με τη νέα του συλλογή! Ο σχεδιαστής προτείνει για τη φετινή σεζόν ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες και πλατφόρμες σε ποικιλίαχρωμάτων που ξεκινούν από το μαύρο και το καφέ και φτάνουν μέχρι τοεντυπωσιακό, έντονο τυρκουάζ και το φλούο κοραλί...






















Ψηλοτάκουνες μπαρέτες με ελαστικό φιλέ στο χρώμα του "μπισκότου" όπως το ονομάζει ο ίδιος ο Δούκας

Όπως και την προηγούμενη σεζόν έτσι και τώρα, τα τακούνια παίζουν πρωταγωνιστικόρόλο. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε για άλλημια φορά το τακούνι σε σχήμα γυναικείων ποδιών που έγινε ανάρπαστο το χειμώνα και φορέθηκε πολύ από τις celebrities, συμπεριλαμβανομένης τηςΕλένης Μενεγάκη που τα τίμησε δεόντος στην εκπομπή της. "Αγαπώ πολύ το μπαλέτο σαν θέμα και βρίσκω τα γυναικεία πόδια κάτι πολύ όμορφο. Τα τακούνια αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παραπέμπουν στα κομψά, καλλίγραμμα πόδια μιας μπαλαρίνας", μας είπε ο Δούκας. Η ιδέα αυτή είχε μεγάλη επιτυχία αλλά και αποτέλεσε αφορμή να τοποθετηθούν οι συλλογές Dukas στην φημισμένη μπουτίκ L'Eclaireur στο Παρίσι και σε αρκετά ακόμα top σημεία πώλησης, διεθνώς.


Το θέμα του μπαλέτου - αγαπημένο του Dukas -  είναι κι εδώ έντονα παρόν.

Τα παπούτσια που δημιουργεί ο Δούκας Χατζηδούκας τραβούν το ενδιαφέρον κάθε σεζόν τόσο με την άψογη κατασκευή τους όσο και για τις καινοτομίες στα υλικά, τις βαφές, τις λεπτομέρειες. Ο σχεδιαστής μας μίλησε για τα τρία πράγματα που κάνουν τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή να ξεχωρίζει αλλά και που αποτελούν τάσεις στα αξεσουάρ φέτος: "Πρώτα από όλα τα ψηλά τακούνια αποκτούν μια πιο primitive πινελιά με λεπτομέρειες από ψάθα και γαζιά που παραπέμπουν σε εσπαντρίγιες. Στη συνέχεια έχουμε κυριαρχία ενός νέου δέρματος! Το "δέρμα-καθρέφτης" διαδέχεται το λουστρίνι, και διαθέτοντας πιο μεταλλική και απόλυτα λεία όψη χαρίζει ένα πιο rock και edgy touch στα αξεσουάρ. Όσον αφορά στο χρώμα, η σεζόν είναι multicolor! Δεν υπάρχει μόνο ένα χρώμα που να πρωταγωνιστεί - οι επιλογές δεν περιορίζονται".


Πλατφόρμες σε έντονο τυρκουάζ από δέρμα-καθρέφτη.




Η ψάθα και οι λεπτομέρειες που θυμίζουν εσπαντρίγιες ανήκουν στις φετινές τάσεις των αξεσουάρ.




Το "κορδόνι", που το έχουμε δει και στα βραχιολάκια που δημιούργησε τον χειμώνα για την Estee Lauder, αποτελεί και αυτό trademark του Dukas



Με έμπνευση από το Παρίσι, τα μποτίνια αυτά συνδυάζουν μαύρο ύφασμα με μοτίβα ζέβρας με τακούνια σε σοκολά απόχρωση. Διατίθενται αποκλειστικά στο L'Eclaireur. στο Παρίσι.


 Περισσότερες πληροφορίες για το που θα βρεις τις συλλογές Dukas στο Dukas.com.gr




Πηγή:  missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...