Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το στυλ της Ζέτας Μακρυπούλια

Είτε είναι μπροστά στις κάμερες είτε μπροστά στον φακό των paparazzi, η Ζέτα Μακρυπούλια μαγνητίζει τα βλέμματα. Στην καθημερινότητά της, επιλέγει πρακτικά outfits, προτιμά να συνδυάζει την άνεση ενός παντελονιού με ένα χαλαρό t-shirt και τζάκετ, αποφεύγει το μακιγιάζ και προτιμά το εντελώς natural look...

















 Ο συνδυασμός παντελόνι - χαλαρό top, μονόχρωμο ή με στάμπα, παίζει και στις βραδινές εμφανίσεις της- αναβαθμισμένος, όμως, με τα κατάλληλα αξεσουάρ: ankle boots, ένα trendy μαντήλι, ένα μινιμαλ clutch και η Ζέτα κάνει statement με τον πιο λιτό και αρμονικό τρόπο. Στην βραδινή γκαρνταρόμπα της θα βρούμε και φορέματα, σε στενή γραμμή, mini ή midi, ενώ είναι φανερή η αδυναμία της στο all time classic μαύρο. 


















Και μπορεί σε γενικές γραμμές η Ζέτα να περπατά σε ασφαλή στυλιστικά μονοπάτια, αλλά λατρέψαμε το γεγονός ότι μπροστά στις κάμερες του Dancing With The Stars δεν είχε κανένα φόβο να δοκιμάσει ακόμα και τις πιο τολμηρές μεταμορφώσεις, να αποδομήσει την εικόνα της, και υποστηρίξει εξαιρετικά κάθε της εμφάνιση. Παρουσιάστρια, ηθοποιός, πρόσωπο της Raxevski και πρόσφατα πρέσβειρα του Pantene Pro-V, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι προικισμένη με φυσική ομορφιά και η ίδια γνωρίζει καλά πως με αυτό το προσόν, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει καθόλου για να μας γοητεύσει.
Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...