Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τι σχέση έχει κάθε ζώδιο με τα χρήματα και τα οικονομικά;

Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια την οικονομική κρίση;
Τι δεν μπορούν να στερηθούν αυτόν τον καιρό; Πώς χειρίζονται τις καταστάσεις; Πώς αντιμετωπίζουν το χρήμα; Ποιοι είναι οι σπάταλοι του ζωδιακού; "Τα πάντα ρει" είχε πει ο Ηράκλειτος και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν όσο ποτέ άλλοτε...


















ΚΡΙΟΣ

Αν δεν μπορείς ν'αλλάξεις κάτι, άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Δυσκολεύεσαι να δεχτείς τις αλλαγές όταν αυτές δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες σου. Είσαι εργατική και αντιμετωπίζεις την κρίση σαν ένα κοινωνικό φαινόμενο. Δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να κάνεις αυτά που αγαπάς ακόμα και αν δεν έχεις δουλειά και χρήμα. Βρίσκεις τρόπους να βγεις με τις φίλες σου, να κάνεις σπορ. Έχεις τη δύναμη και το κουράγιο να βγαίνεις από τα δύσκολα. Θα τα καταφέρεις, θα επιβιώσεις και θα βρεις νέους τρόπους ανάπτυξης. Έχεις πολλές ιδέες αλλά δεν ξέρεις να τις πουλάς. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Οι γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο θα παλέψετε πιο πολύ και θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Ρισκάρεις χωρίς πολύ σκέψη. Είσαι παρορμητική και αν σου μπει μια ιδέα στο μυαλό, θέλεις να την υλοποιήσεις. Αγνοείς τις συμβουλές των κοντινών σου προσώπων, πεισμώνεις και τους αποδεικνύεις ότι έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Όμως, πρέπει να μάθεις να ακούς τα λόγια τους πριν κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Είσαι σπάταλη καθώς νομίζεις πως λεφτά υπάρχουν.

Στην πραγματικότητα, χρειάζεσαι ένα άτομο δίπλα σου για να χειρίζεται τα οικονομικά και το πορτοφόλι σου. Η καταναλωτική σου μανία είναι στα ύψη και θέλεις να ικανοποιείς κάθε σου επιθυμία. Ξοδεύεις μεγάλα ποσά στο δευτερόλεπτο και ας ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο να το κάνεις. Προσοχή! Είναι δύσκολοι οι καιροί και απαιτούν αλλαγή νοοτροπίας!


ΤΑΥΡΟΣ


Είσαι σταθερή και εγκρατής. Οι απότομες αλλαγές δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Να βλέπεις τα πάντα θετικά και να μάθεις να αντιμετωπίζεις τα απρόβλεπτα. Όταν χάνεις κάτι, κάτι άλλο κερδίζεις. Είσαι ευάλωτη στην κρίση και νιώθεις ανασφάλεια όταν δεν έχεις χρήματα να κινηθείς. Από την άλλη, δεν δέχεσαι ότι μια έξοδος με φίλους μπορεί να θεωρηθεί και περιττή σπατάλη. Δεν εγκαταλείπεις εύκολα τα στέκια σου, τους μεζέδες και το κρασί ακόμα κι αν είσαι εκτός προυπολογισμού.

Αναζητάς την ασφάλεια που σου παρέχουν τα υλικά αγαθά και γι'αυτό η κρίση σε ανησυχεί. Το μυστικό είναι να απολαμβάνεις τις απλές χαρές της ζωής, να περιορίσεις τα περιττά έξοδα, να ανανεώνεσαι χωρίς υψηλό κόστος και να κάνεις υπομονή σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ναι, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ανεβάζεις τον πήχη ψηλά, ρισκάρεις. Δουλεύεις μέρα νύχτα, βασίζεσαι στον εαυτό σου γιατί το χρήμα είναι για σένα απαραίτητο για την ευτυχία σου.

Αποταμίευση σημαίνει για σένα ασφάλεια. Είσαι όμως και λογίστρια. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο του προσωπικού σου ταμείου. Χωρίς να φαίνεσαι τσιγκούνα, θέλεις να ξέρεις που χαλάς τι. Θα τα καταφέρεις, δεν σε φοβάμαι!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αλλαγές σε συναρπάζουν. Κινητοποιείς όλες σου τις δυνάμεις για να προσαρμοστείς και τα καταφέρνεις. Ακόμα και τα δυσάρεστα, τα μεταβάλλεις υπέρ σου. Κατέχεις μια σοφία καθώς πιστεύεις ότι το μόνο βέβαιο στη ζωή είναι οι αλλαγές. Βρίσκεις πάντα τρόπους να περνάς καλά χωρίς να σκέφτεσαι ότι η κρίση έχει χτυπήσει και τη δική σου πόρτα. Περιορίζεις τα έξοδά σου χωρίς όμως να πέφτεις ψυχολογικά.

Έχεις ανάγκη την επικοινωνία.
Μιλάς ασταμάτητα με όλους, χωρίς να σκέφτεσαι τον λογαριασμό του τηλεφώνου, γιατί σου είναι αδιανόητο να μην ξέρεις τα νέα της παρέας. Συζητάς και αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Φτιάχνεις προυπολογισμούς που ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα, προσαρμόζεσαι εύκολα στα νέα δεδομένα, μειώνεις τα έξοδα του σπιτιού και αν χρειαστεί, βρίσκεις και δεύτερη δουλειά. Κάνεις σωστή διαχείριση και δεν πέφτεις έξω. Οι επενδύσεις και οι στόχοι σου έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Μην ανοίγεσαι όμως σε χίλια μέτωπα γιατί στο τέλος δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Έχεις επιχειρηματικό μυαλό αλλά σου λείπει το πρακτικό κομμάτι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.
Να εστιάζεις σε συγκεκριμένους στόχους και να καλύπτεις τα έξοδά σου πριν πάρεις οποιοδήποτε ρίσκο. Έχεις εύνοια με δουλειές σχετικές με την επικοινωνία. Ξέρεις ότι η ζωή είναι μικρή και έχεις ανάγκη τα χρήματα για να απολαμβάνεις όλα τα ωραία που έχεις ανακαλύψει.Απολαμβάνεις τις εξόδους και τα ταξίδια σου χωρίς να ξεμένεις εύκολα. Δώσε μαθήματα και στους υπόλοιπους!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν διαμορφώσεις την αλλαγή, η αλλαγή θα διαμορφώσει εσένα. Μην σου προκαλεί θλίψη το παρελθόν και το παρών που επίσης θα γίνει παρελθόν χάνοντας τη δυνατότητα να δεις τις ευκαιρίες που σου φέρνει το μέλλον. Είναι σημαντικό για σένα να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και δεν θέλεις να νιώθεις ότι περνάς μόνη σου την κρίση. Θέλεις να σε παρηγορούν γιατί διαφορετικά αγχώνεσαι και πανικοβάλλεσαι. Αναζητάς την ψυχολογική στήριξη αγαπημένων προσώπων για να νιώθεις ασφαλής και να αντιμετωπίζεις όλα τα οικονομικά προβλήματα. Ξοδεύεις χρήματα για να ικανοποιείς και να περιποιείσαι τους φίλους σου. Ηρεμείς μ'αυτό.

Απλούστευσε τις καθημερινές σου ανάγκες για να αποκτήσεις τον έλεγχο στη ζωή σου.
Μην κρύβεις τα προβλήματά σου, πολέμησέ τα. Βγες έξω, κάνε γνωριμίες που θα σου ανοίξουν τις πόρτες για νέες ευκαιρίες. Είσαι ευαίσθητη και θέλεις να βοηθάς αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται οικονομική στήριξη ακόμα και αν αυτό πάει λίγο πίσω τις δικές σου οφειλές. Πριν το κάνεις, αξιολόγησε σωστά τα δικά σου έξοδα όπως και τις ανάγκες των άλλων. Είσαι ικανή να μαζεύεις χρήματα, να κάνεις κομπόδεμα έστω και αν στερείσαι ορισμένα πράγματα.

Έχεις την τύχη να κάνεις ένα καλό οικονομικό γάμο ή να βρεις μια καλοπληρωμένη δουλειά. Δεν είσαι ούτε τσιγκούνα ούτε σπάταλη. Κάνεις δώρα στους φίλους σου, πληρώνεις τα πάντα και καταφέρνεις να κάνεις και αποταμίευση. Είναι μυστήριο πως τα καταφέρνεις. Είναι βέβαιο ότι σ'αγαπούν οι φίλοι σου και φυσικά... οι τράπεζες!


ΛΕΩΝ

Όλα πρέπει να κινούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ναι μεν, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά κάθε τι που ξεφεύγει από τον έλεγχό σου, σε ταράζει. Μην το παίρνεις προσωπικά. Σκέψου και τα καλά που μπορεί να βγουν από την καινούργια κατάσταση. Επιτυχία σημαίνει να προσαρμόζεσαι. Μην απογοητεύεσαι, μην γκρινιάζεις και μην μιλάς με όλο τον κόσμο για τις οικονομικές εξελίξεις.

Έχεις την ικανότητα να κάνεις οικονομία, να αποταμιεύσεις χωρίς να στερηθείς πράγματα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα. Χαμογέλα, δώσε ελπίδα και παρηγοριά σε ανθρώπους που φοβούνται και αγχώνονται για το μέλλον. Συζήτα με έμπιστους ανθρώπους, κάνε πρόγραμμα με πιο σωστό προυπολογισμό, απλούστευσε τη ζωή σου. Πάρε συμβουλές και κάνε τις πράξη ακόμα και αν αυτό σημαίνει μεγάλες περικοπές. Μην επιμένεις πολύ στις δικές σου απόψεις.

Θέλεις να έχεις την άνεση να ταξιδεύεις και να διασκεδάζεις.
Αγαπάς την ωραία ζωή και τα ακριβά πράγματα. Λατρεύεις την πολυτέλεια. Όμως, μην ξοδεύεις πολλά αν δεν έχεις φροντίσει να καλύψεις και τους υπόλοιπους λογαριασμούς σου. Ψώνιζε στις εκπτώσεις αφού έχεις κάνει πρώτα μια έρευνα αγοράς. Να περνάς καλά με αυτά που διαθέτεις. Να βγαίνεις και να διασκεδάζεις χωρίς να πειράζεις τις τραπεζικές σου καταθέσεις καθότι δεν είναι καιρός να τρως από τα έτοιμα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής και οτιδήποτε ανατρέπει τις γνώριμες καταστάσεις σε αγχώνει, ειδικότερα, αν δεν έχεις τον χρόνο να αντιδράσεις. Οι αλλαγές πολλές φορές είναι αναπόφευκτες και εσύ πρέπει να μάθεις να εξελίσσεσαι. Είσαι φιλάνθρωπη και ικανή να προσφέρεις μια εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου.

Στεναχωριέσαι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους συμβουλεύεις και τους βοηθάς γιατί εσύ είναι βέβαιο πως έχεις φροντίσει να βάλεις κάτι στην άκρη. Άλλωστε, οι περισσότεροι τραπεζικοί λογαριασμοί ανήκουν στο ζώδιό σου. Δεν πέφτεις έξω. Ξέρεις τι έχεις και τι πρέπει να ξοδέψεις για να περάσεις το μήνα σου. Βέβαια, τα δίνεις όλα προκειμένου να απολαύσεις ένα υπέροχο δείπνο ή μια αξέχαστη βραδιά.

Φτιάξε ένα προυπολογισμό με κάθε λεπτομέρεια. Κάνε περισσότερα πράγματα με λιγότερα χρήματα. Προσπάθησε να διεκδικείς πράγματα από το χώρο της δουλειάς σου και μην επαναπαύεσαι στην ιδέα ότι οι άλλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σου και θα σε ανταμείψουν. Δούλευε περισσότερο για να μην μετράς το κάθε ευρώ. Βάλε στόχους και πρόγραμμα για να νιώσεις ασφάλεια. Δεν θεωρείσαι τσιγκούνα αλλά προνοητική. Περισσότερο σπάταλη είσαι αν έχεις Σελήνη ή ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα ή του Τοξότη. Και μην ξεχνάς: "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν".


ΖΥΓΟΣ


Το μεταβατικό διάστημα που απαιτείται για να εδραιωθεί μια νέα κατάσταση πραγμάτων είναι για εσένα ο εφιάλτης
στο δρόμο με τις λεύκες. Ανατροπές και ανισορροπία φέρνουν συγκρούσεις. Δεν έχεις πολλές επιλογές. Προχώρα μπροστά με διπλωματικότητα. Εγκατάλειψε παλιές συνήθειες και δώσε χώρο σε αλλαγές που είναι η ουσία της ζωής.

Πανικοβάλλεσαι με τη λέξη κρίση ακόμα και αν δεν την έχεις νιώσει και κινείσαι απρόβλεπτα. Είσαι ικανή να κάνεις ταξίδια ή να διασκεδάζεις ακόμα και αν χρωστάς ποσά σε λογαριασμούς. Είσαι σπάταλη, χάνεις εύκολα χρήματα ή δεν έχεις την αίσθηση αυτών. Δεν τα λογαριάζεις, όσο σκληρά και αν δουλεύεις για να τα βγάλεις, προκειμένου να ζεις σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον και η εμφάνισή σου να είναι αψεγάδιαστη. Θέλεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου ακόμα και αν χρειαστεί να δανειστείς γι'αυτό, έχοντας την αισιοδοξία πως όλα θα καλυτερέψουν.

Προκειμένου να περάσεις καλά, μπορείς να φτάσεις στο ανώτατο όριο κάθε πιστωτική
. Τέρμα οι σπατάλες. Η ομορφιά είναι μέσα μας. Η γοητεία της προσωπικότητάς σου και η εσωτερική σου ομορφιά είναι εξίσσου σημαντικά. Πρόσεχε! Ωραία θα ήταν να κάθεσαι και να εισπράττεις ή να είσαι διευθύντρια και να δίνεις διαταγές αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Μπορεί να χάσεις πράγματα που θεωρούσες δεδομένα (ισχύει για τις γεννημένες στην αρχή του ζωδίου).


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Δεν σε τρομάζει το άγνωστο. Έχει ουσία και ενδιαφέρον, είναι μια ηδονική έλξη για εσένα και θα προσπαθήσεις με το μαχητικό σου πνεύμα να εξερευνήσεις κάθε νέα δυνατότητα που ανοίγεται μπροστά σου. Επιβιώνεις και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η ρουτίνα και οτιδήποτε δεν μεταβάλλεται σε σκοτώνει. Έχεις τρόπους διαφυγής από την κρίση. Φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά με σεξ και νέες γνωριμίες.

Οι επιθυμίες σου είναι πιο δυνατές από αυτήν. Ό,τι βάλεις στο μάτι, το κατακτάς με οποιοδήποτε κόστος. Αντέχεις και στα πιο δύσκολα. Πεισμώνεις και δεν εγκαταλείπεις μέχρι να βρεις λύσεις. Γεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου. Δουλεύεις μεθοδικά και ρεαλιστικά. Ελέγχεις τα συναισθήματά σου όταν πρόκειται για δουλειά και χρήμα. Η ομαδική και η συλλογική δουλειά σε ευνοούν αν προσπαθήσεις να περιορίσεις την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα σου και την οξυθυμία.

Εμπιστεύσου περισσότερο τους συνεργάτες σου γιατί κοινός στόχος όλων είναι η ευμάρεια. Έχεις διαίσθηση που σε βοηθά στο να διαπρέπεις. Διώξε κάθε αρνητική ενέργεια. Μην ζηλεύεις ανθρώπους που βγάζουν περισσότερα γιατί και εσύ μπορείς καλύτερα άμα θέλεις. Δεν θεωρείσαι τσιγκούνα ούτε σπάταλη. Ξέρεις να κρατάς ισορροπίες, ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι όχι. Αν βέβαια, πρόκειται να ρίξεις κάποιο υποψήφιο ερωτικό θύμα, είσαι ικανή να μείνεις με άδεια τσέπη.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Οι αλλαγές σε συναρπάζουν. Δεν αντέχεις την επανάληψη της καθηνερινότητας. Με κυβερνήτη σου το Δία δεν δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις τις ανατροπές. Όσο απειλητικές και αν είναι, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προσαρμόζεσαι εύκολα στη νέα τάξη των πραγμάτων. Ξέρεις πολύ καλά ότι κάποια γεγονότα αλλάζουν τη ζωή μας για πάντα.Το θέμα είναι να κατανοήσεις τις παγκόσμιες αλλαγές. Είσαι αισιόδοξη και χαμογελαστή.

Δεν το βάζεις κάτω για κανένα λόγο, δεν σε πτοεί ούτε η οικονομική κρίση ούτε μια ενδεχόμενη πτώχευση. Τα καταφέρνεις. Ακόμα και αν δεν έχεις χρήματα, μπαίνεις στο αμάξι και όπου σε βγάλει ο δρόμος. Τα ταξίδια σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Αναζητάς ανθρώπους πρακτικούς που θα σου φτιάξουν ένα πλάνο εσόδων-εξόδων. Ανακαλύπτεις απλούς και οικονομικούς τρόπους διαβίωσης. Κινείσαι και γνωρίζεις άτομα που σου προσφέρουν ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα.

Σπαταλάς χρήματα (ειδικά σε ταξίδια) ξεχνώντας συχνά τους λογαριασμούς
που έχεις να πληρώσεις με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός προυπολογισμού. Μην χρεώνεσαι γι'αυτά. Βάλε ένα πρόγραμμα. Αγαπάς το χρήμα και την ελευθερία που σου παρέχει. Ασχολήσου στη ζωή σου με κάτι που σε εμπνέει και είναι βέβαιο πως θα έρθουν και αυτά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις προγραμματίσει τη ζωή σου για τα επόμενα χρόνια και ξαφνικά όλα είναι στον αέρα.
Οι αλλαγές είναι για εσένα απειλητικές εκτός αν πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχεις τη δυνατότητα να βρεις το δρόμο σου. Κάνεις τα πάντα για να μην υποστείς τις συνέπειες της κρίσης. Εξάλλου, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Είσαι έτοιμη να κάνεις δύο και τρεις δουλειές για να τα καταφέρεις. Δεν σε φοβίζει η δουλειά. Ξέρεις να αποταμιεύεις χωρίς να χάνεις και τις ανέσεις σου.

Τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου
. Μην χάνεις το κουράγιο σου. Έχεις ταλέντο στη διαχείριση των οικονομικών. Βάλε τα θεμέλια για ένα πιο σίγουρο μέλλον. Είσαι έξυπνη και πρακτική. Δεν θέλεις να χρωστάς πουθενά. Η δουλειά σε πιέζει μερικές φορές και το ρίχνεις έξω γιατί το έχεις ανάγκη. Τότε μπορεί να χαλάσεις πολύ περισσότερα απ' ότι θα έπρεπε. Βρες ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή.

Τα υλικά αγαθά σου παρέχουν ασφάλεια και εσύ δουλεύεις μέχρι τελικής πτώσεως για να έχεις τις τσέπες σου γεμάτες.
Είσαι πολύ εργατική και ικανή να κάνεις καλό κουμάντο. Φτάνεις στην επιτυχία με ηδονή και έχεις καλά γεράματα καθότι δεν ξοδεύεις χρήματα που έχεις αποκτήσει με τόσο κόπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να αλλάξεις όλο τον κόσμο, στις μικροαλλαγές θα κολλήσεις; Αφήνεις πίσω σου τελειωμένες καταστάσεις και δεν δένεσαι εύκολα καθότι κυβερνήτης σου είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης των αιφνίδιων ανατροπών. Η έλλειψη προσκολλήσεων διευκολύνει κάθε αλλαγή. Εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Ασχολείσαι με νέες δραστηριότητες, κάνεις επενδύσεις. Δεν το βάζεις κάτω. Η κρίση ανήκει στους αδύναμους και τους άτολμους.

Σου αρέσει η ωραία ζωή και περιορίζεις στο ελάχιστο τις καθημερινές σου ανάγκες προκειμένου να την απολαύσεις.
Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για τους ελεύθερους και τους ανεξάρτητους. Βελτίωσε τη ζωή σου αλλάζοντας τις συνήθειές σου, βάζοντας όρια στον προυπολογισμό σου και βλέποντας ρεαλιστικά τις πηγές εσόδων σου. Ακολούθησε τα όνειρά σου πιο προσγειωμένα. Ισορρόπησε τα έσοδα και τα έξοδά σου, τα θέλω σου σχετικά με το τι έχεις ανάγκη. Μην ξοδεύεις αλόγιστα. Κάνε επιπλέον έξοδα μόνο αν το πορτοφόλι σου αντέχει.

Γεννάς απίστευτες ιδέες αλλά δεν μπορείς πάντα να τις υλοποιήσεις μόνος σου.
Ίσως θα βοηθούσε να γίνεις μέλος μιας ομάδας και εκεί θα έβγαζες πολλά λεφτά, μέρος των οποίων θα αφιέρωνες σε κοινωφελείς σκοπούς. Το πήλινο γουρουνάκι στο σπίτι δεν είναι διακοσμητικό, είναι κουμπαράς.


ΙΧΘΥΕΣ


Δεν ερμηνεύεις εύκολα με τη λογική τις αλλαγές.
Περισσότερο τις αισθάνεσαι και δεν σου αρέσουν, ειδικότερα αν πρέπει να αλλάξεις δράση. Είναι δύσκολο για εσένα να παίρνεις αποφάσεις. Αρνείσαι να συμβιβαστείς. Όμως, τα πάντα αλλάζεις αλλά στην ουσία τίποτα δεν χάνεται. Προσπαθείς να ζεις πιο απλά με ανθρώπους που σε ανεβάζουν ψυχολογικά χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαίτερα.

Μπόρα είναι θα περάσει και μετά όλα θα ξαναγίνουν υπέροχα, σκέφτεσαι.
Φτιάχνεις το δικό σου κόσμο και περιμένεις υπομονετικά. Σπαταλάς χρήματα για να περάσεις με το ταίρι σου ειδυλλιακές στιγμές, για να μεταφερθείς έστω και λίγο στον κόσμο των ονείρων. Βρες την ψυχική σου υγεία για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Μην παριστάνεις το θύμα. Εμπιστεύσου άτομα που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις νέα οικονομικά πλάνα. Μπορεί να διαπρέψεις. Είσαι συμπονετική και βοηθάς άτομα που έχουν ανάγκη. Κάντο με προσοχή γιατί υπάρχει πιθανότητα να είναι δανεικά και αγύριστα.

Πρόσεχε τις εξαπατήσεις. Πρόσεχε το ποιόν των ανθρώπων που συναλλάσσεσαι. Συμβουλέψου φίλους πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά. Δεν είσαι πολύ πρακτική και δεν τα καταφέρνεις ιδιαίτερα με τα οικονομικά ζητήματα. Πάρε τη συμβουλή ενός Ταύρου, ειδικότερα αν δεν έχεις Άρη ή ωροσκόπο ή Σελήνη σε προσγειωμένο ζώδιο (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω). Μην αφήνεις απλήρωτους λογαριασμούς για ένα διήμερο με τον αγαπημένο σου στη ρομαντική Βενετία.





Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...