Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γιατί έχεις μείνει μπακούρι: οι πιο συχνές αιτίες

Εντάξει, έχει και το αντίθετο φύλο την ευθύνη του αλλά μήπως φταις εσύ που απόμεινες στο ράφι; Ποιοί λόγοι σε κρατούν μόνη σαν το λεμόνι αλήθεια;













Ο πρώην σε έχει στοιχειώσει:
Και τι έγινε που μιλάμε; Θέλω απλά να ξέρω ότι είναι καλά. Μου κάνει καλό η επικοινωνία μαζί του. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τον πρώην τους. Ο μεγαλύτερος μύθος είναι δε, πως νομίζεις πως αν βρεθεί κάτι καλό, θα έχεις τη δύναμη να κόψεις την επαφή με τον πρώην. Μα πως να δεις το κελεπούρι στη γωνία, όταν είσαι τυφλωμένη από τον άτιμο τον πρώην!
Μην το κάνεις: υποσυνείδητα πιστεύεις πως δεν είσαι ελεύθερη να φλερτάρεις με άλλους άντρες και δίνεις το σήμα αυτό και σε όποιον θέλει να σε πλησιάσει.

Έχεις μάθει να είσαι μόνη σου:
Μπορεί να είσαι κούκλα και τσαχπίνα, μπορεί να θεωρείσαι τρίδυμο λαϊκό λαχείο για όλα τα ελεύθερα αρσενικά αλλά η τελευταία σου σχέση έλαβε τέλος εδώ και καιρό. Από τότε σίγουρα αφοσιώθηκες στη δουλειά ή τις κολλητές ή το γυμναστήριο κι έτσι, σε ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα δεν σκέφτεσαι καν πως χωράει ένας έρωτας.
Μην το κάνεις: αντίθετα κάνε ένα διάλειμμα, θυμήσου πόσο όμορφα νιώθεις κάθε φορά που φτερουγίζει η καρδιά σου για ένα αγόρι.

Πιστεύεις πως πάντα μαγνητίζεις τους λάθος άντρες:
Λίγο φταις εσύ, λίγο φταίει αυτός, πάντως δεν είναι λογικό πάντα να κάνεις τη λάθος επιλογή. Μήπως βιάζεσαι να απορρίψεις ακόμα έναν υποψήφιο αγαπημένο; Μήπως οι προηγούμενες σχέσεις σε έκαναν να ψάχνεις στάνταρ προσόντα και νομίζεις πως δεν τα έχουν όσοι προσφέρονται να σε κατακτήσουν;
Μην το κάνεις: προτού απορρίψεις έναν υποψήφιο αγαπημένο, βγες έστω ένα ραντεβού, δώσε στον υποψήφιο έστω μια εβδομάδα διορία για να σε κατακτήσει. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά δεν πρέπει να είναι ο μόνος σου σύμβουλος.

Το παίζεις Σαμάνθα Τζόουνς
Λίγο το Sex and the City, λίγο οι πρώην που σε πίκραναν, είπες να πάρεις τη θέση του κυνηγού στο ερωτικό παιχνίδι. Έλα όμως που όσο κι αν το παλέψεις, δύσκολα θα γίνεις άντρας στη θέση ενός άντρα. Μπορεί να θέλεις να κάνεις σεξ σαν άντρας, να μην σε νοιάζουν οι σχέσεις όπως ένας άντρας παίκτης αλλά τελικά εσύ πληγώνεσαι και μένεις μόνη.
Μην το κάνεις: να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τα θέλω σου. Θες σχέση; Διεκδίκησε για τον εαυτό σου μια σχέση. Θέλεις να περνάς καλά; Κάντο. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να διαβρώνεις τον χαρακτήρα σου, νομίζοντας πως αν παίξεις ως κυνηγός, δεν θα πιαστείς εσύ στη φάκα.

Το παίζεις δύσκολη:
Συχνά, έχεις βρεθεί να βάζεις στην άκρη τα θέλω σου από μια γνωριμία για να παίξεις σύμφωνα με κανόνες του φλερτ που ισχύουν στην αγορά του έρωτα. Έτσι, μπορεί να περιμένεις 5 μέρες για να του τηλεφωνήσεις, μπορεί να κάνεις να απαντήσεις στα μηνύματά του ώρες για να τον ψήσεις (και καλά) και να τον καλέσεις σπίτι σου μετά από ένα μήνα, γιατί έτσι πιστεύεις πως δεν θα σε περάσει για εύκολη.

Μην το κάνεις: η εποχή θέλει σπιρτάδα. Ό,τι νιώθεις, αυτό και πράξε! Αν είσαι αληθινή, δεν θα χάσεις.

Ναι: Βγες μαζί του, έστω κι αν δεν πληρεί όλες τις προδιαγραφές σου

Μην: το κάνεις μαζί του από το πρώτο βράδυ επειδή έτσι κάνουν όλες τώρα.

Ναι: δώσε μια ευκαιρία σε μια διαδικτυακή γνωριμία

Μην: καλέσεις κάποιον που γνώρισες στο ίντερνετ σπίτι σου με την πρώτη.





Πηγή:  womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...