Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Νέες Μόδες στο MakeUp

Οι περισσότεροι άνθρωποι της μόδας αγαπούν το Παρίσι και την εβδομάδα μόδας του. Οι τάσεις στο make up όπως παρουσιάστηκαν εκεί είναι πιo ήσυχες από ότι περίμενα. Τα έντονα δραματικά χείλη δείχνουν υπέροχα θηλυκά και σεξυ...















Christian Dior
01 567 parisdior
Καθαρό πρόσωπο. Το foundation δίνει λάμψη στο πρόσωπο και καλύπτει άψογα. Τα χείλη φυσικά ροζ, το ρουζ σχηματίζει ήπιες γωνίες , τα μάτια επίσης πολύ καθαρά και τα φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω.

Nina Ricci
02 567 parisnina
Μια εμφάνιση με ακραίες αντιθέσεις. Δέρμα λευκό, λαμπερό κι αλαβάστρινο, μάτια με μια ελαφριά σκιά για ζέσταμα και κόκκινα χείλη με ένταση περισσότερη στο κέντρο. Το κόκκινο των χειλιών στο εξωτερικό είναι πιo ανοιχτόχρωμο και προχωρώντας προς τα μέσα σκουραίνει και γίνεται ένα βαθύ ρουμπινί.  

Stella Mccartney
04 567 parisstella
Σε αυτό το πρόσωπο όλο το βάρος πέφτει στις μωβ βαριές βλεφαρίδες. Το δέμπα φωτεινό με φλασιές ρουζ που δίνει υγεία. Χείλη σαν άβαφτα με απαλό ροζ γκλός.

Lanvin
03 567 parislanvin
Βαρύ και πολύ έντονο  μαύρο eyeliner κυριαρχεί στο πρόσωπο της γυναίκας που προτείνει ο οίκος  Lanvin. Αυτό το βλέμμα σαν  ροκ φωτοβολίδα σε ένα φόντο πολύ πιό άτονο. Το δέρμα χλωμό και τα χείλη ελαφρά κοραλί.  

Rochas
05 567 parisrochas
Το πρόσωπο δείχνει πολύ καθαρό, τα μάτια βαμμένα με απαλές σκιές στους τόνους του μωβ γκρί και τα χείλη πρωταγωνιστούν. Το πιο έντονο χρώμα προρφύρας δείχνει πολύ σέξυ.





Πηγή:  marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...