Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εθισμένη στο makeup!!!!

Μάσκαρες, μολύβια, κραγιόν, σκιές το ένα πάνω απο το άλλο. Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. Όσα πιο πολλά κρύψω, τόσο πιο όμορφη θα γίνω. Λάθος! Το μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει να κρύψεις ή να διορθώσεις κάτι που εσύ θεωρείς ατέλια αλλά η γραμμή είναι λεπτή και μπορεί να σε κάνει σκλάβα του χωρίς να το καταλάβεις και να βρεθείς να σπαταλάς ώρες απο την ζωή σου καθημερινά με σκοπό να αλλάξεις την φυσική σου εικόνα. Έγινε έρευνα και μάθε πως θα νιώθεις για τον εαυτό σου αν πέσεις στην παγίδα!












Η Έρευνα του ιδρύματος Renfrew Center έδειξε πως οι πιο πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν make up και άλλα καλλυντικά για να αναδείξουν την φυσική τους ομορφία αλλά για να κρύψουν τα λάθη που πιστεύουν πως έχουν πάνω τους και για τα οποία ντρέπονται!

Απο τις 1,292 γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα το 44% λέει πως νιώθουν αρνητικά για τους εαυτούς τους όταν είναι άβαφες!! Απο αυτό το ποσοστό το 14% είπε πως αισθάνονται γυμνές χωρις make up, το άλλο 14% πως νιώθουν αμήχανα όταν δεν βάφονται και το υπόλοιπο 16% οτι δεν νιώθουν ελκυστικές χωρις τα προιόντα ομορφίας! Απο το σύνολο των γυναικών της έρευνας το ένα τέταρτο άρχισαν να βάφονται απο τα 13 ή και νωρίτερα!

Κορίτσια χαλαρώστε!! Το τέρμα μακιγιαρισμένο πρόσωπο με τις 3 στρώσεις make up και τα 2 δάχτυλα eye-liner δεν αρέσει σε κανέναν και κυρίως στους άντρες που είναι και ο στόχος! Κανένας δεν θέλει να χαιδεύει το μάγουλο της καλής του και μετά να πρέπει να πλύνει τα χέρια του και κανένας δεν θέλει να βγαίνει με κάποια το βράδυ και το πρωί να ξυπνάει με μια άγνωστη. Μπορείς να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου χρησιμοποιόντας καλλυντικά αλλά με μέτρο. Γιατί σε τελική ανάλυση πρέπει να αρέσεις για αυτό που είσαι, οχι για αυτό που δείχνεις.




Πηγή:  marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...