Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη!!

Κάποια παραμύθια που διηγούμαστε στα παιδιά μας δεν είναι μόνο απλές ιστορίες, μπορεί να γίνουν ένα όμορφο θέμα για παιδικό πάρτυ. Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι είναι ένα από τα ωραιότερα παραμύθια των αδερφών Γκριμ καθώς η ρομαντική αλλά και συναρπαστική περιπέτεια της Χιονάτης μεταφέρετε στη διακόσμηση του παιδικού μας πάρτυ.
Δώστου κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει…. “Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ομορφότερη;”











Ένας καθρέφτης ή πολλά μαζί μικρά καθρεφτάκια για κάθε κοριτσάκι αλλά και πολλά μήλα είτε καραμελωμένα, είτε μηλοπιτάκια, είτε διακοσμητικά, είτε χυμός μήλου είναι από τα στοιχεία εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη.
tableart snow white kids party   Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη
Το κόκκινο, το μπλε και το κίτρινο είναι η επιλογή των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσουμε για τη διακόσμηση – μπαλόνια, κορδέλες, πιάτα, τραπεζομάντηλο, πετσέτες, βάσεις γλυκών – μιας και το φόρεμα της αγαπημένης μας Χιονάτης αποτελείται από αυτές τις αποχρώσεις.
tableart snow white kids party    Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη
Κρεμάστε διάφορα χρωματιστά banners και δημιουργήστε ένα μπουφέ από κανάτες με διάφορους χυμούς – μη παραλείψετε το χυμό μήλου.
tableart snow white kids party paper bunting Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη
Περάστε στα πιατάκια μια κορδέλα με φιόγκο ή διπλώστε τις πετσέτες σε σχέδιο φιόγκο μιας και ο κόκκινος φιόγκος είναι το σήμα κατατεθέν στα μαλλιά της Χιονάτης.
tableart snow white kids party bow napkins Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη
Το σχέδιο της τούρτας; Εννοείται η Χιονάτη! icon smile Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη tableart snow white kids party cakes Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη
Δώστε στα παιδιά μαρκαδόρους σε διάφορα χρώματα και ζητήστε τους να ζωγραφίσουν τη δική τους Χιονάτη.
tableart snow white kids party games Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη


Πηγή:  tableart.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...