Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τα νύχια της Άνοιξης! Νέα σχήματα και τεχνικές βαψίματος που πρέπει να γνωρίζεις!

Οι πωλήσεις σε βερνίκια έχουν ανέβει κατακόρυφα. Το ίδιο και η μανία μας να βάφουμε τα νύχια μας σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Είναι κάτι που δεν το λέω εγώ. Σίγουρα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να δοκιμάζει χρώματα και τεχνικές που υπό άλλες συνθήκες θα έλεγες ότι... δεν είναι καθόλου εσύ!
















Μάλιστα, στην γλώσσα της ομορφιάς, η μανία για τα νύχια έχει αποκτήσει και όνομα. Λέγεται "The new lipstick φαινόμενο!". Το '40 ήταν τα κραγιόν, στην αντίστοιχη κρίση των ημερών είναι τα βερνίκια. 
Τα νύχια της σεζόν αυτής έχουν σχήμα αμυγδαλωτό και είναι αρκετά μακριά. "Τον επόμενο Χειμώνα θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε. Τα νύχια κονταίνουν και βάφονται με ατέλειες"  





Ιδού οι πιο βασικές τάσεις! 



Cushnie et Ochs

Μπορεί αν δεν είσαι pop idol στην καθημερινότητά σου αυτά τα νύχια να μην εξυπηρετούν αλλά το νέο σχήμα επιβάλει το στιλέτο όπως είδαμε στο fashion show του Cushnie et Ochs. Και αυτό ήταν ένα από τα πολλά που είχε να μας κάνει αυτή την πρόταση για την Άνοιξη του 2012. Αν προτιμάς τα κοντά νύχια τότε ξέχασε το τετράγωνο σχήμα και λίμαρέ τα αμυδγαλωτά. Αυτό είναι το νέο must!

Gurung

 

Στον Gurung το σχήμα και το χρώμα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις σε ότι έχει να κάνει με άκρα ήταν η τεχνική στο βάψιμο. Περιμετρικά του νυχιού είχε αφεθεί αρκετό κενό. Στα θετικά της συγκεκριμένης τεχνικής αν αποφασίσεις να την υιοθετήσεις είναι το γεγονός ότι όσο το νύχι μεγαλώνει μπορείς να υποστηρίζεις ότι τα λευκά κενά είναι άποψη!

 

House of Holland

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από την στιγμή που οι αδερφές Olsen είχαν εμφανιστεί στο show της Chanel με ξεθωριασμένα νύχια που έμοιαζαν να έχουν ξεφτίσει. Σήμερα, η ίδια τεχνική επανήλθε στο show του House of Holland. Νύχια βαμμένα κοντά στην βάση με παστέλ πράσινο βερνίκι που έμοιαζε ξεθωριασμένο. Δεν ξέρω αν σου αρέσει σαν αποτέλεσμα, είμαι σίγουρη όμως ότι λατρεύεις το χρώμα.

Missoni

Νύχια με super shiny σχεδόν μεταλλική υφή. Ένα αποτέλεσμα που δείχνει φουτουριστικό αλλά και chic ταυτόχρονα. Το συγκεκριμένο δεν το εξασφαλίζεις με βερνίκι αλλά ειδικά nail stickers που βρίσκεις είτε στο Νύχι- Νύχι (λέγονται Blixz) είτε στα Sephora. 

Gareth Pugh

 Στον Gareth Pugh είδαμε μια πραγματικά φουτουριστική εκδοχή. Το σχήμα και σε αυτή την περίπτωση είναι στιλέτο (= μακρύ+ μυτερό) και το νύχι έχει καλυφθεί με αυτοκόλλητο το οποίο έχει λιμαριστεί στο συγκεκριμένο σχήμα.

 

Marios Schwab

Στον οίκο Marios Schwab τα μακριά μήκη έχουν επίσης επιστρέψει. Όμως εδώ το τελείωμα δεν είναι τόσο έντονο ενώ στην βάση έχει μείνει ένα μικρό λευκό κενό.

 

 

Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...