Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ποιές είναι οι καλύτερες BB κρέμες??

Οι BB κρέμες είναι ξαφνικά παντού - από τα Sephora μέχρι τα φαρμακεία. Και ακόμη και εμείς, οι συντάκτριες ομορφιάς ,είμαστε ενθουσιασμένες για τη νέα κατηγορία Περιποίησης και Μακιγιάζ...
















Η τρέλα ξεκίνησε στην Ασία,και αρκετές μάρκες έχουν δημιουργήσει μια κρέμα BB στην Αμερική κατά το τελευταίο έτος - με πολλες περισσότερες να ακολουθούν. ΒΒ σημαίνει "Beauty Balm" ή "Blemish Balm" ανάλογα με την formula και ειναι βασικά tinted ενυδατικες με συστατικά φροντίδας του δέρματος και SPF.

Μάθετε ποιες ΒΒ κρέμες είναι οι αγαπημένες μας...
Garnier Skin Renew BB Cream Miracle Skin Perfector


Star Ποιότητα:Η τιμή της,είναι αρκετά οικονομική


Είμασταν πολύ δύσπιστες για να δοκιμάσουμε τις ΒΒ κρέμες - φαίνονταιν πολύ καλες για να είναι αληθινες, και δεν πιστεύαμε με τίποτα ότι θα μπορούσαν να ξεπεράσουν σε ποιότητα τις tinted ενυδατικες μας.Ό
μως, βρήκαμε μια αγαπημένη μας και είναι η μοναδική  που είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία και είναι πολύ φθηνότερη απο τις υπόλοιπες στην κατηγορία της. Είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε λίγο περισσότερη κάλυψη, και - ως εκ θαύματος - δεν "σπάει" ακόμα και αν τη φοράτε για 18 ώρες συνεχόμενα.

Too Faced Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup

Star Ποιότητα : Δροσερό αποτέλεσμα

Αυτη μας δίνει μια ωραία δροσερή λάμψη και λειτουργεί τέλεια, τόσο μόνη της όσο και κάτω από το foundation. Για τα Σαββατοκύριακα (ή όταν είστε σε διακοπές) μπορείτε να το φοράτε μόνο για  κάλυψη και προστασία από τον ήλιο, αλλά για τις καθημερινές σας εξορμησεις μπορείτε να το φοράτε κάτω απο το foundation. Δίνει απίστευτη λάμψη στο δέρμα!!

 

Dr. Jart+ Premium Beauty Balm SPF 45 PA+++



Star Ποιότητα :Ενυδάτωση

Εφαρμόστε λίγη ποσότητα στο πρόσωπό σας και αμέσως θα ομοιοποιήσει (even) τον τόνο του δέρματος σας, θα σας  δώσει μια νεανική λάμψη, και θα σας προστατεύσει από τον ήλιο.Δεν μπορουμε να πουμε αρκετά καλά πράγματα γι 'αυτό το προιόν -είναι απλα τελειο!!


Estee Lauder Daywear Anti-Oxidant Beauty Benefit Crème SPF 35



Star Ποιότητα :Αντιοξειδωτικά

Είμασταν ενθουσιασμένες για να δοκιμάσουμε αυτό το συγκεκριμένο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε SPF. .Η σύσταση είναι λίγο παχιά, αλλά βρήκαμε ότι αν το αναμειξετε με την κρέμα ενυδάτωσης σας, απλώνεται τέλεια. Θα σας προστατεύσει απο τον ήλιο και βοηθάει την επιδερμίδα σας να φαίνεται αψεγάδιαστη.
 

Boscia ΒΒ Cream SPF 27 PA + +

Star Ποιότητα: Φυσικό χρώμα

Αυτή η συγκεκριμένη είναι διαφανής(sheer), αλλά προσφέρει τέλεια κάλυψη, και το χρώμα είναι θερμότερο,πιο όμορφο και πιο φυσικό από μερικες άλλες. Σταματήστε λοιπον την χρήση tinted ενυδατικης και χρησιμοποιήστε αποκλειστικά αυτή την ΒΒ κρέμα αν θέλετε πιο φυσικο αποτέλεσμα!!




Stila Stay All Day 10-in-1 HD Beauty Balm

Star Ποιότητα: Αντανακλάει τέλεια το φως

Αν πρόκειται να βγάλετε φωτογραφίες αυτη την κρέμα πρέπει αμέσως να την δοκιμάσετε.Περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως και κρύβει τις ρυτίδες και τους πόρους. Αν και οι περισσότερες BB κρέμες έχουν δροσερο φινίρισμα, αυτη έχει πιο ματ - Μπορείτε να παραλείψετε εντελώς την πούδρα.



Clinique Age Defense BB Cream SPF 30


Star Ποιότητα:Διαφανες αποτέλεσμα(Sheerness)


Το αντηλιακό, σε ορισμένες κρέμες ΒΒ μπορεί να τις κάνει να φαίνονται κίτρινες ή πολύ λευκές, ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας .Αυτη η συγκεκριμένη συνδυάζετε πραγματικά όμορφα σχεδόν σε όλους τους τυπους  --αν και είναι μόνο διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις - επειδή είναι πιο διαφανής σε σχέση με τις άλλες. Εάν ψάχνετε για λιγότερη κάλυψη, αυτη είναι η τέλεια επιλογη για σας. Αν θέλετε περισσότερη κάλυψη μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αντί του primer κάτω απο το foundation σας.

Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35



 Star Ποιότητα:Χωρίς άρωμα

Η Smashbox είναι περισσότερο γνωστή για τα primer της , έτσι δεν μας εκπλήσσει το γεγονός όταν κυκλοφόρησε μια κρέμα ΒΒ - φαινόταν σαν μια φυσική εξέλιξη.Η εκδοχή τους είναι χωρίς άρωμα (σε αντίθεση με περισσότερες από τις άλλες), έτσι είναι ιδανικη εάν είστε αλλεργικες ή ευαίσθητες στα αρώματα. Θα νιώσετε φανταστικά όταν θα την τοποθετήσετε και φαίνεται τέλεια, ακόμη και στο τέλος μιας μακριάς, ζεστής μέρας.


Πηγή: mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...