Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Βασικά σύνεργα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει

Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο! Ποιός ο λόγος να έχετε πάρα πολλά σύνεργα ομορφιάς ή καλλυντικά τα οποία χαλάνε πριν καν προλάβετε να τα χρησιμοποιήσετε αλλά ταυτόχρονα να σας λείπουν απαραίτητα αξεσουάρ για την περιποίησή σας;















Αναθεωρήστε τις απόψεις σας, κάντε ανασκαφή στα ντουλάπια και στο νεσεσέρ σας και εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα προϊόντα:

Καθαριστικό προσώπου
Η ομορφιά ξεκινάει από το καθαρό δέρμα, άρα το πρώτο βασικό σύνεργο ομορφιάς πρέπει να είναι ένα καθαριστικό προσώπου κατάλληλο για τον δικό σας τύπο δέρματος.

Αντηλιακό
Όλο το χρόνο η επιβλαβής για το δέρμα σας ακτινοβολία διεισδύει ακόμα και μέσα από πολλά σύννεφα.

Κρέμα νυκτός
Το δέρμα σας αναδομείται από μόνο του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για να το βοηθήσετε και να του παρέχετε την κατάλληλη ενυδάτωση πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά μία κρέμα νυκτός πριν πέσετε για ύπνο.

Σαμπουάν και conditioner
Το σαμπουάν και το conditioner πρέπει επίσης να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σας. Σε αυτά μπορείτε να προσθέσετε και μία μάσκα που θα ολοκληρώσει τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σας.

Βούρτσα μαλλιών
Μία επαγγελματική βούρτσα για τα μαλλιά σας επιβάλλεται ειδικά αν είναι μακριά. Πρέπει να την επιλέξετε προσεκτικά ώστε να μην καταστρέφει τις τρίχες κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος.

Βούρτσα απολέπισης
Αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε body scrubs, απλά χρησιμοποιήστε μία βούρτσα απολέπισης σε συνδυασμό με το αφρόλουτρό σας. Θα βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και θα εξαφανίσει τα εξογκώματα του δέρματος.

Γαλάκτωμα σώματος
Το σώμα σας χρειάζεται περιποίηση ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Ένα καλό γαλάκτωμα σώματος αφήνει την επιδερμίδα απαλή, μυρωδάτη και ενυδατωμένη.

Αποσμητικό
Χωρίς ένα αξιοπρεπές αποσμητικό όλες οι προσπάθειές σας να δείξετε όμορφες θα πέσουν στο κενό τη στιγμή που θα ιδρώσετε.

Make-up
Για να καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος του προσώπου. Προσοχή να είναι συμβατό με τον τύπο του δέρματός σας και με την ηλικία σας.

Μάσκαρα
Ακόμα κι αν είναι το μοναδικό ίχνος μακιγιάζ επάνω σας, ποτέ δε θα νιώσετε ακάλυπτη με μία γερή δόση μάσκαρας στις βλεφαρίδες σας.

Ρουζ
Για να δώσει μία τέλεια απόχρωση στο πρόσωπό σας.

Κραγιόν
Που θα τονίσει και θα αναδείξει τα χείλη σας.

Άρωμα
Η τελευταία πινελιά στην προετοιμασία σας. Διαλέξτε ένα καλόγουστο άρωμα που θα μένει αξέχαστο σε όποιον σας πλησιάζει.





Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...