Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Tι να φορέσω σε ένα γάμο; 5 luxurious outfits!

Πέντε luxurious outfits που μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα "κλικ". Κι επειδή, τον καιρό της οικονομικής κρίσης πολλοί από εμάς δεν έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν στο επώνυμο shopping δεν έχεις παρά να εκμεταλλευθείς τα styling tips που θα βρεις παρακάτω -σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο- και να βρεις κάτι ανάλογο και πιο οικονομικό...












Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου αναμφισβήτητα είναι ο γάμος του. Η στιγμή που γίνεται οικογένεια με τον σύντροφό του και το γιορτάζει με τους δικούς του ανθρώπους. Έτσι, με τη λογική της γιορτής είτε είσαι κουμπάρα είτε είσαι προσκεκλημένη είτε απλά συνοδεύεις τον σύντροφό σου η προσεγμένη εμφάνιση είναι προϋπόθεση. Εκτός από τα περιποιημένα άκρα και τα μαλλιά ένα καλό φόρεμα, μία ολόσωμη φόρμα, ένα κομψό παντελόνι συνδυασμένο με αξεσουάρ και παπούτσια που θα βοηθήσουν να αναδειχθούν σωστά τα δυνατά σημεία του σώματός σου είναι απαραίτητα.

Σημείωση! Διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα όχι μόνο σε εσένα και στο σώμα σου αλλά και στον τόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της αγάπης.

ΤΗΕ DRESS CODE RULES
Πριν προχωρήσω στα 5 σύνολα, διάβασε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί και να γνωρίζει κάθε μία από εμάς όταν πηγαίνει καλεσμένη σε ένα γάμο!   

- Διάλεξε και φόρεσε κάτι που θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Όχι πολύ στενό όχι πολύ φαρδύ.
 - Μην βάλεις κάτι που θα σε ταλαιπωρήσει όπως μάλλινο ή μεταλλικό ύφασμα που δεν είναι και πολύ φιλικό προς το σώμα.
 - Φόρεσε άνετα παπούτσια! Μην ξεχνάς ότι στην πίστα παίζεται όλο το παιχνίδι και δεν θα θέλεις να χαλαστείς λόγω έντονων πόνων.
 - Ό,τι και να βάλεις πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση: σιδερωμένα, φρεσκοπλυμένα και καλογυαλισμένα (τα παπούτσια σου).
 - Δεν φοράμε άσπρο μακρύ δαντελένιο φόρεμα ...αυτά είναι τα ρούχα της νύφης!
 -Τα ρούχα για clubbing ή τα πολύ sexy ρούχα δεν τα φοράμε στο γάμο της φίλης μας!
 - Αν ο γάμος είναι μεσημέρι απόφυγε τα μαύρα ή τα λαμπερά χρυσά-ασημένια ρούχα!
 - Αν ο γάμος είναι σε νησί επέλεξε σανδάλια ενώ στο lux εστιατόριο τα ψηλοτάκουνά σου!
 - Τα μαλλιά και το μακιγιάζ επίσης σε τόνους που δεν θα είναι υπερβολικοί για την περίσταση!
 - Στον γάμο κρατάμε μόνο clutch όχι μεγάλες τσάντες.
 - Μην ξεχνάς ότι είσαι καλεσμένη... και όχι η νύφη! Φυσικά να είσαι όμορφη αλλά όχι υπερβολική! Άλλωστε αυτή είναι η μέρα της φίλης σου !




Να μία επιλογή που θα κάνει τη διαφορά και είναι πολύ άνετη αν την επιλέξεις σε loose γραμμή. Χρειάζεσαι ένα ωραίο χρώμα οπότε η μονοχρωμία σίγουρα είναι μία όχι μόνο με άποψη αλλά και κομψή επιλογή. Δώσε έμφαση στο κολιέ με έντονο χρώμα.






Εκτός από τα αμπίρ φορέματα που τα έχουμε, η αλήθεια είναι, φορέσει αρκετά σε γάμους, ένα maxi φόρεμα σε γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα θα είναι μία πολύ sexy chic επιλογή! Μην διαλέξεις κάτι σε έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή χρυσό αλλά κάτι σε γκρι ή σε τόνους της γης και παίξε με λαμπερά κοσμήματα!




Κλασική επιλογή αλλά σου προτείνω κάτι με sexy κοψίματα και ένα συνδυασμό χρωμάτων λίγο πιο μοδάτο. Απόφυγε τα μονόχρωμα ή πολύ κλασικά και κάνε τη διαφορά. Φόρεσέ το με εντυπωσιακά πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα και δεν θα βγεις χαμένη.




Είναι μία όχι τόσο συνηθισμένη επιλογή για γάμο αλλά μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο σύνολο αν το παντελόνι είναι σε έντονο χρώμα και όχι μαύρο. Επέλεξε ένα τοπ λαμπερό ή με έντονα χρώματα που θα το αναδείξουν και βέβαια ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα το ολοκληρώσουν.


Πηγή:  tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...