Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η πρώτη αντιγηραντική κρέμα που τα κάνει όλα

 Το everyday beauty routine είναι μια διαδικασία η οποία προϋποθέτει χρόνο και αρκετά χρήματα. Ένα απλό παράδειγμα: το βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο, θα χρειαστεί να κάνεις έναν βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπό σου. Ok μέχρι εδώ. Από εκεί και έπειτα ακολουθεί μια σειρά προϊόντων τα οποία έχεις επιλέξει προκειμένου να προσφέρεις στο δέρμα σου θρέψη, αντιγήρανση, σύσφιξη και πάει λέγοντας. Και το κάθε προϊόν που έχεις επιλέξει έχει στοχευμένη δράση. Άρα, χρειάζεσαι minimum δύο διαφορετικές κρέμες (και προσθέτεις ανάλογα με τις ανάγκες σου!)







Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Estee Lauder σε Ευρωπαίες καταναλώτριες, υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία που επιθυμεί μια απλή προσέγγιση στην ομορφιά και αναζητάει μια προηγμένη, πολλαπλής δράσης κρέμα, που να προβλέπει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του δέρματός της. Αν με ρωτάς, ανήκω σε αυτή την κατηγορία! Κι εσύ! Γιατί ποια δεν θέλει να κάνει την ζωή της πιο εύκολη τελικά;

 Η νέα επιστημονική ανακάλυψη της Estee Lauder!
 Εμπνευσμένη από αυτά τα ευρήματα και με αιχμή του δόρατος τη γενετική έρευνα, η Estee Lauder παρουσιάζει την Πρώτη της κρέμα πολλαπλής, αντιγηραντικής δράσης, που έχει σχεδιαστεί ειδικά γιΆ αυτήν την ιδιαίτερη, Ευρωπαία γυναίκα. Μια επαναστατική κρέμα υψηλής απόδοσης και πολλαπλής δράσης, τόσο εξαιρετική, που δεν θα μπορούσε παρά να λέγεται Revitalizing Supreme Global Anti- aging Creme!

H νέα εξαιρετική κρέμα που τα κάνει όλα! Και το όνομα αυτής το μαρτυρά: Revitalizing Supreme Global Anti-aging Creme από την Estee Lauder!

 Τι συμβαίνει στο δέρμα μας όσο μεγαλώνουμε
 Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα αρχίζει να αποκτά την αίσθηση της ξηρότητας, χάνει τη νεανική του λάμψη, και οι ανάγκες του συνεχώς μεταβάλλονται. Επανενεργοποιώντας τη φυσική ικανότητα του δέρματος να δείχνει νεότερο, η Revitalizing Supreme Global Anti- aging Creme προβλέπει και ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία, θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση που συμβάλλουν στην καθυστέρηση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης. Με 10 πατέντες παγκοσμίως, αυτή η εξαιρετικά ανάλαφρη κρέμα, υψηλής απόδοσης και πολλαπλής δράσης, εμπεριέχει τη νέα, επαναστατική Τεχνολογία IntuiGen(TM) της Estee Lauder που προσφέρει στο δέρμα μια υπέροχα αναζωογονημένη εμφάνιση.

 Το δέρμα αναζωογονείται εκ των έσω, και αντιμετωπίζει πολλαπλά ορατά σημάδια γήρανσης υποστηρίζοντας τη φυσική ενεργοποίηση του ενός "κεντρικού διακόπτη" που ανοίγει πολλαπλούς δίαυλους αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος. Η επαναστατική αυτή σύνθεση περιέχει επίσης και μια προηγμένη Τεχνολογία SIRT-1, που βοηθά στην ανανέωση της εμφάνισης της επιδερμίδας δίνοντας στα κύτταρα περισσότερο χρόνο να πραγματοποιήσουν τις φυσικές, επανορθωτικές τους λειτουργίες. Επιπλέον, ένα ισχυρό Σύμπλεγμα Ενδυνάμωσης της Ασπίδας Προστασίας, ισχυρά αντιοξειδωτικά και συστατικά ενάντια στους ερεθισμούς, αποτελούν τροφή για το δέρμα προσφέροντας περισσότερη ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά που το βοηθούν να αντιστέκεται στα σημάδια της γήρανσης. Με κάθε απαλό, μεταξένιο άγγιγμα, το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα, ελαστικότητα και υπέροχα αναζωογονημένη εμφάνιση ενώ, τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης μειώνονται αισθητά.

Τι προσφέρει στο δέρμα η νέα Revitalizing Supreme Global Anti- aging Creme

 1. Αναζωογόνηση
 Ηγέτες στη γενετική έρευνα, οι επιστήμονες της Estee Lauder κατανοούν ότι, καθώς συμβαίνουν αλλαγές στο δέρμα με την πάροδο του χρόνου, εκείνο ανταποκρίνεται με φυσικό τρόπο στις μεταβολές των αναγκών του, ενεργοποιώντας τα γονίδια που τονώνουν τη λειτουργία των κυττάρων. Όσο μεγαλώνουμε, η λειτουργία των κυττάρων αρχίζει να επιβραδύνεται, καθώς η φυσική δραστηριότητα του Nrf2 (μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στα κύτταρα και έχει ζωτική σημασία για τη βέλτιστη λειτουργία τους) αρχίζει να εξασθενεί. Μια από τις πιο συναρπαστικές επιστημονικές ανακαλύψεις των τελευταίων ετών, ο Nrf2, έχει τη δύναμη να ενεργοποιεί πάνω από 200 γονίδια και να ενισχύει την παραγωγή σημαντικών πρωτεϊνών και ενζύμων που βοηθούν το δέρμα να αντιστέκεται στα σημάδια της γήρανσης.

 Η Revitalizing Supreme Global Anti- aging Creme αντιμετωπίζει τη εξασθένηση της δραστηριότητας του Nrf2 κύτταρα του δέρματος που γηράσκουν, με τη νέα, αποκλειστική Τεχνολογία IntuiGen(TM). Είναι φυσικής προέλευσης από Εκχύλισμα Μαύρου Μπαμπού και υποστηρίζει τη φυσική ενεργοποίηση της πρωτείνης Nrf2 του δέρματος, τον «κεντρικό διακόπτη» που ανοίγει πολλαπλούς δίαυλους αντιγήρανσης, βοηθώντας τα κύτταρα του δέρματος να ενισχύουν τις φυσικές λειτουργίες των γονιδίων τους και να αντιστέκονται στη γήρανση. Με αποτέλεσμα, το δέρμα να δείχνει πιο λείο και λαμπερό, με υπέροχα αναζωογονημένη εμφάνιση. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα και ελαστικότητα, αποκαλύπτοντας μια λαμπερή και νεανική ζωντάνια.

 2. Ανανέωση
 Ειδικοί στην τεχνολογία Σιρτουινών, οι επιστήμονες της Estee Lauder κατανοούν ότι, προκειμένου για τα κύτταρα να αποκαθίστανται σωστά, από τη φθορά που υφίστανται από καθημερινούς, επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, θα πρέπει να «επιβραδύνουν» την ενίσχυση της αποκατάστασης των φυσικών επανορθωτικών λειτουργιών τους. Συνεργαζόμενη άψογα με τη νέα Τεχνολογία IntuiGen(TM), η εμπλουτισμένη με την προηγμένη Τεχνολογία SIRT-1, Revitalizing Supreme Global Anti- aging Creme που βοηθά το δέρμα να ενεργοποιεί φυσικά το γονίδιο της μακροζωίας SIRT-1, δίνει στα κύτταρα τον επιπλέον χρόνο που είναι απαραίτητος για να διεξαγάγουν τις επανορθωτικές τους λειτουργίες. Ως εκ τούτου, το δέρμα ανανεώνεται και αποκτά με την πάροδο του χρόνου, λαμπερή και πιο νεανική εμφάνιση.

 3. Θρέψη
 Για να μπορέσει το δέρμα να αντισταθεί στα σημάδια της γήρανσης, είναι σημαντικό να παραμένει ενυδατωμένο, υγιές και να τρέφεται σωστά. Για να παρέχει στο δέρμα τη ζωτική θρέψη που χρειάζεται, η Revitalizing Supreme Global Anti- aging Creme εμπεριέχει μικρο-σταγόνες νερού που επιτρέπουν την άμεση απορρόφηση και εισχώρηση της υγρασίας, και επιπλέον με το ισχυρό Σύμπλεγμα Ενδυνάμωσης της Ασπίδας Προστασίας, που περιέχει Εκχύλισματα Ηλιοτρόπιου και Κριθαριού, που με την πάροδο του χρόνου, οικοδομούν και ενισχύουν την υδρολιπιδική ασπίδα του δέρματος, για βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Επιπλέον, ισχυρά αντιερεθιστικά και αντιοξειδωτικά, όπως η Βιταμίνη Ε και η Καφεΐνη, συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος, δημιουργώντας γι αυτό τις ιδανικές συνθήκες (το ηρεμούν, το καταπραΰνουν και το ανακουφίζουν), για να αντιστέκεται στα σημάδια γήρανσης.

 Τι έδειξαν οι κλινικές μελέτες
 Σε κλινικές μελέτες, έχει αποδειχτεί ότι το δέρμα δείχνει άμεσα πιο λείο, πιο καθαρό και πιο λαμπερό, ενώ σε 4 μόλις εβδομάδες, το 92% των γυναικών που τη χρησιμοποίησαν παρουσίασαν σημαντική βελτίωση της σφριγηλότητας. Το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα, ελαστικότητα και υπέροχα αναζωογονημένη εμφάνιση.

 Δεν αντέχω τις λιπαρές υφές!
 Παρά την έντονη αντιγηραντική της δράση, η νέα κρέμα της Estee Lauder έχει μεταξένια υφή και είναι ιδιαίτερα ανάλαφρη. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις Ευρωπαίες γυναίκες, που διαθέτουν λιπαρή επιδερμίδα στην πλειοψηφία τους και δεν αρέσκονται στις παχύρρευστες υφές. Στα bonus συμπεριέλαβε και το μεταξένιο της άρωμα με νότες από Μανταρίνι και Περγαμόντο σε συνδυασμό με νότες Τριανταφυλλιάς, Γιασεμιού και Βιολέτας, και εξελίσσεται περαιτέρω με τις νότες βάσης -Βετιβέρ, Σανδαλόξυλο και Βελούδινη Βανίλια. 




ΠΗΓΗ: pathfinderwoman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...