Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης

Ευχάριστα νέα από το… μέτωπο των μαλλιών. Τα σικ χτενίσματα της Άνοιξης δεν απαιτούν επίσκεψη στο κομμωτήριο, αλλά ούτε και ιδιαίτερες γνώσεις κομμωτικής. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια καλή λακ, ρόλεϊ και αρκετά τσιμπιδάκια!
















Πλεξίδες
Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (2)
Ένα χτένισμα πολύ elegant και πολύ δημοφιλές. Σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, κάνετε χωρίστρα στο πλάι και πλέκετε στις δύο πλευρές του κεφαλιού δύο χαλαρές πλεξίδες, τις οποίες στερεώνετε με τσιμπιδάκια, σαν στεφάνι. Κρεπάρετε ελαφρά τα υπόλοιπα μαλλιά και τα μαζεύετε σε χαλαρό κότσο.
Κότσος στην κορυφή του κεφαλιού
Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (3)
Χτένισμα που έχει τιμηθεί δεόντως τα τελευταία τρία χρόνια! Για να πετύχετε το ογκώδες αποτέλεσμα της Rihanna, θα χρειαστείτε ένα ειδικό ρόλεϊ για κότσους, το οποίο μπορείτε να βρείτε, σε πολύ χαμηλή τιμή, στα καταστήματα. Θα τυλίξετε γύρω του τα μαλλιά και θα τα στερεώσετε με τσιμπιδάκια. Αν θέλετε έναν λιγότερο επιβλητικό κότσο, παραλείψτε το ρόλεϊ και κρεπάρετε λίγο τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.
Ίσια μαλλιά με στέκα
Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (4)
Πιο κλασικό – και πιο εύκολο – δεν γίνεται! Φροντίστε μόνο να περάσετε ένα προϊόν για το φριζάρισμα, για να παραμείνουν τα μαλλιά σας λεία. Όμως προσοχή στη στέκα! Τα στρας είναι μόνο για βραδυνές εμφανίσεις και τα χαριτωμένα στολίδια είναι αποδεκτά μόνο αν είστε κάτω των 12 ετών…
Sleek φράντζα
Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (5)
Πολύ εύκολο χτένισμα που ολοκληρώνει ένα σοβαρό λουκ. Κάνετε χωρίστρα στο πλάι, μαζεύετε να μαλλιά σε σφιχτό, χαμηλό κότσο και, αν χρειάζεται, στερεώνετε τη φράντζα με τσιμπιδάκια. Η λακ είναι απαραίτητη! Εννοείται ότι αν έχετε κοντά μαλλιά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα! Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείστε για δυνατό κράτημα.
Κυματιστό look
Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (6)
Αν είστε fan της χωρίστρας στη μέση, δοκιμάστε αυτό το χτένισμα που δίνει όγκο και κίνηση, ενώ διατηρεί το ροκ ύφος. Σε νωπά μαλλιά απλώστε λίγο αφρό και τυλίξτε σε χοντρά ρόλεϊ για 2-3 ώρες. Μόλις βγάλετε τα ρόλεϊ, «χτενίστε» τα μαλλιά μόνο με τα δάκτυλα, για να μην χάσουν τη φόρμα τους.
Κότσος στο πλάι
Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (7)
Αυτό το χτένισμα απαιτεί μακριά και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Μαζέψτε τα στο πλάι και φτιάξτε έναν χαλαρό κότσο. Στερεώστε με πολλά τσιμπιδάκια και αφήστε ελεύθερες τούφες να πλαισιώσουν το πρόσωπο, ώστε να φαίνεται ατημέλητο και όχι στημένο. Ψεκάστε λίγη λακ. Είναι μία λύση που ταιριάζει με όλα τα ντυσίματα και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες.





Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...