Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Κόψε δρόμο» στην ομορφιά

Κέρδισε πολύτιμα λεπτά από την πρωινή σου ρουτίνα ομορφιάς «κόβοντας δρόμο». Θα είσαι στο γραφείο στην ώρα σου, ίσως περισσέψει και χρόνος για μια χορταστική κούπα καφέ!













1. Άσε το σαμπουάν
Αν τα μαλλιά σου δεν είναι σουπερ-λιπαρά, δεν χρειάζεται να τα λούζεις κάθε μέρα. Τις ενδιάμεσες μέρες, κάνε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι και δώσε της όγκο φουντώνοντας την βάση της. Δώσε λάμψη στις άκρες με ένα ειδικό σπρέι λάμψης. Το ντους θα διαρκέσει πολύ λιγότερο χρόνο και το πιστολάκι θα μείνει στο ντουλάπι.

2. Άσε και το facial wash
Τις πολύ δύσκολες μέρες μπορείς να καταφύγεις στα υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Θα αφαιρέσουν την λιπαρότητα της νύχτας μαζί με την σκόνη ή τα υπολείμματα από το μακιγιάζ της προηγούμενης ημέρας. Επίσης μπορείς να τα έχεις μαζί σου για ένα φρεσκάρισμα στα ενδιάμεσα της ημέρας.

3. Απλοποίησε το χτένισμα
Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς το κομμωτήριο, ζήτα ένα κούρεμα που να είναι εύκολο να το φτιάξεις. Το μέτριο μήκος (που δεν φτάνει κάτω από τους ώμους σου) είναι ευκολότερο γιατί στεγνώνει πιο γρήγορα ενώ είναι τα μαλλιά σου έχουν αρκετό μήκος ώστε να μπορείς να τα κάνεις αλογοουρά όταν τα χρονικά περιθώρια είναι πραγματικά περιορισμένα.

4. Προϊόντα πολλαπλών χρήσεων
Αφού εσύ είσαι κορίτσι για όλες τις δουλειές γιατί να μην είναι έτσι και τα προϊόντα για την ομορφιά σου; Κραγιόν που χρησιμοποιούνται και σαν ρούζ, σαμπουάν και κρέμα μαλλιών μαζί και άλλες τέτοιες «πονηριές» θα σου δώσουν χρόνο και χώρο στα ντουλάπια σου.

5. Ελάχιστο makeup
Όταν ο χρόνος είναι πραγματικά πιεστικός, θα πρέπει να παραλείψεις μερικά βήματα στο βάψιμο και να κρατήσεις μόνο αυτά που κάνουν πραγματικά την διαφορά. Μια κρέμα ημέρας με χρώμα, δυο-τρεις στρώσεις μάσκαρα και ένα lip gloss με χρώμα μαζί με 2 πινελιές ρουζ θα σε κάνουν να αποκτήσεις στο λεπτό λάμψη υγείας.

6. Χρονοβόρο eyeliner
Το eyeliner θέλει χρόνο για να το βάλεις σωστά. Και εσύ χρόνο δεν έχεις. Κάνε ένα εύκολο εφέ με την μάσκαρά σου: βάλε μπόλικη μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων και δημιούργησε μια –όσο μπορείς- ίσια γραμμή με μία μπατονέτα.

7. Στέγνωμα στα γρήγορα
Πρέπει να βάψεις τα νύχια σου, αλλά δεν προλαβαίνεις να περιμένεις να στεγνώσουν. Πέρνα τα νύχια σου δύο λεπτές στρώσεις αντί για μια παχιά. Θα στεγνώσουν γρηγορότερα. Άφησε τα να στεγνώσουν δυο-τρία λεπτά και μετά βούτηξε τα δάχτυλά σου σε ένα λεκανάκι με παγωμένο νερό. Τα νύχια σου θα στεγνώσουν σε χρόνο dt.  


Πηγή: fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...