Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τί φόρεσαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision;

Χθες το βράδυ με αρκετά λιτό τρόπο πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός της Eurovision με την Ελευθερία Ελευθερίου να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 57ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού.
Στο διαγωνιστικό κομμάτι πρώτη εμφανίστηκε η Dora με το “Baby I’m Yours”, ακολούθησαν οι Cassiopeia με το “Killer Bee”, οι Velvet Fire με το κομμάτι “No Parking” και τελευταία η Ελευθερία Ελευθερίου που τραγούδησε το “Aphrodisiac”...










Ας αφήσουμε όμως τις λεπτομέρειες της βραδιάς κι ας δούμε όλες τις κοριτσίστικες πικάντικές λεπτομέρειες που δεν είναι άλλες από το τί φόρεσαν οι υποψήφιες στο ελληνικό τελικό.


Η Dora έφερε την Άνοιξη στην σκηνή με ένα φόρεμα σε απόχρωση του πορτοκαλί με πλισέ στο μέρος της φούστας και χρυσές λεπτομέρειες στο μπούστο. Τα χρυσά αξεσουάρ έδωσαν λάμψη ενώ θύμισαν αρκετά Ελλάδα.


Οι Cassioppeia επέλεξαν outfits με αρκετά θεατρικό χαρακτήρα που έδειχνε αυτόματα πως πρόκειτε για girl band. Η μαύρη διαφάνεια στα τοπ με τον γιακά peter pan και την παγιέτα στην απόχρωση του μωβ που ήταν η ίδια με τα σορτς είχαν την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας Ourania Kay.


Οι Velvet Fire έπαιξαν με την άσπρη - μαύρη- κόκκινη τριχρωμία.Η τραγουδίστρια  προσάρμοσε την τριχρωμία με ρούχα με έντονη ρίγα από την κορυφή μέχρι τα νύχια ενώ ο τραγουδιστής την φόρεσε σε μεμονομένα χρωματικά κομμάτια.

Ενώ το στράπλες φόρεμα σε απόχρωση του μπεζ της μεγάλης νικήτριας της βραδιάς, Ελευθερίας Ελευθερίου υπέγραψε η Maria Patelis. Τα παπούτσια είναι Dress2Impress του Έλληνα σχεδιαστή σχεδιαστή, Ioanni Giamouridis και τα διακριτικά αξεσουάρ της MaLiYa.




Πηγή:tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...