Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Έρχονται τα πρώτα βερνίκια με... χαβιάρι!

Το έχουμε πει πολλές φορές: τα νύχια είναι η νέα it bag! Και το αποδεικνύουν οι beauty εφευρέσεις των τελευταίων δύο περίπου χρόνων. Αφού τοποθετηθεί το βερνίκι, οι νέες τεχνικές έρχονται για να δώσουν στα νύχια ένα διαφορετικό τελείωμα. Να σου θυμίσω το κρακελέ ή το μανικιούρ με μαγνήτη...














 Το τελευταίο νέο που έχει να κάνει με τα νύχια και το τελείωμα που μπορούν να αποκτήσουν, είναι το Caviar manicure ή μανικιούρ που θυμίζει χαβιάρι ή μανικιούρ με τρισδιάστατο effect (διαλέγεις ονομασία και παίρνεις!). 

 Το Caviar Manicure (εγώ αυτή διάλεξα) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά αναμένεται να βγει στην αγορά προσεχώς από την Ciate, βρετανική εταιρία με βερνίκια που έχει έδρα την Μεγάλη Βρετανία αλλά λατρεύεται από τις trend setters ανά τον κόσμο. Το Caviar Manicure θα πάρει την μορφή τριών διαφορετικών βερνικιών που περιέχουν στην συσκευασία μικρά μπιλάκια που παραπέμπουν σε χαβιάρι. Τα χρώματα των βερνικιών θα χωρίζονται σε λευκά, μαύρα και πολύχρωμα. 




Πάρε μια ιδέα από τα χρωματιστά Ciate!

Σίγουρα θα το δούμε στην Alexa Chung, το κορίτσι που μας μυεί σε ό,τι τελευταίο nail trend! Πάντως, για να ξέρεις που απευθύνθεις όταν λανσαριστούν, εδώ μπορείς να βρεις το official site της Ciate. 






ΠΗΓΗ:tlife.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...