Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Οργανώστε του το τέλειο football night !

Μερικές ιδέες για μια… «Αθλητική Κυριακή!»

Έχετε όρεξη και την καλή θέληση να του οργανώσετε μια βραδιά ποδοσφαίρου ώστε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι και χορτασμένοι. Ας ξεκινήσουμε από τις μπύρες. Το κλασικό «αθλητικό ποτό» πρέπει να ρέει άφθονο για αυτό και τα αποθέματα στο ψυγείο σας πρέπει να υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία να έχετε διάφορες μάρκες ανάλογα με τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας (ενημερωθείτε σχετικά ή πάτε μαζί στο σούπερ μάρκετ). Τώρα τον επόμενο λόγο έχει η σωστή παρουσίαση. Αποφύγετε τα ποτήρια νερού και προμηθευτείτε τα κλασικά ποτήρια μπύρας που χωρούν μεγαλύτερη ποσότητα και είναι πιο «χορταστικά». Στη συνέχεια σκεφτείτε τι έχετε από finger food γιατί το άγχος για την πορεία της ομάδας δημιουργεί νευρικότητα και αυξάνει το αίσθημα της πείνας!


Μπορείτε να τυλίξτε κομμάτια λαδόχαρτό (βλ. photo) σε χωνί και τοποθετήσετε μέσα τα φουντούνια-Γκούφι! Είναι πιο πρωτότυπα σαν παρουσίαση και σίγουρα θα γίνουν ανάρπαστα. Ακόμα, σιανθήστε το coffee table και με άλλα τσιμπολογήματα όπως πατατάκια ενώ για τις πιο μεγάλες πείνες να έχετε τοστ με ντομάτα-γαλοπούλα-τυρί και σάλτσα dijon έτοιμα για ψήσιμο!

 

 

Πηγή: jenny.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...