Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πως να σχεδιάσετε το πλάνο με τα τραπέζια της δεξιωσης γάμου

Το να ετοιμάσετε το σχεδιάγραμμα των τραπεζιών της δεξίωσης του γάμου σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με αυτό όμως που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα θα το κάνουμε πιο εύκολο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
  • λίστα των καλεσμένων σας
  • το πλάνο των τραπεζιών σας
  • 1-2 χαρτόνια διάστασης 50cm X 70cm
  • Post-It σελιδοδείκτες
  • 2-3 χρώματα στιλό ή μαρκαδοράκια










 Ξεκινήστε με το να σχεδιάσετε τη διάταξη των τραπεζιών σας, με βάση το πλάνο που σας δώσανε απο το κέντρο/κτήμα.

 Χρησιμοποιήστε ένα μπολ για τον σχεδιασμό των στρογγυλών τραπέζιών. Εαν παλι τα τραπέζια σας είναι ορθογώνια χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος απο ένα κουτί δημητριακών.

 Αριθμίστε τα τραπέζια με νούμερα.

 Στη συνέχεια, αρχίστε να γράφετε κάθε όνομα απο τους καλεσμένους σας σε ένα Post-It και τοποθετίστε το Post-It στο επιθυμητό τραπέζι. Χρησιμοποιόντας τα Post-It μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αλλάξετε θέση στον καλεσμένο όσες φορές θέλετε.

 Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα Post-It για να κατηγοριοποιήσετε τους καλεσμένους σας (οικογένειά μου, την οικογένειά του, τους φίλους μας και τους φίλους απο τη δουλειά)

 Αυτός είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε το σχεδιάγραμμα των τραπεζιών της δεξίωσής σας. Και φυσικά χρησιμοποιόντας τα διαφορετικά χρώματα Post-It, μπορείτε να έχετε και μια γρήγορη ματιά για το πόσους καλεσμένους έχει ο καθένας και πως ειναι κατανεμημένοι.

Δείτε δείγμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...