Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

H Witney Houston "έφυγε" στα 48 της χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσίευση του The Associated Press, η πασίγνωστη τραγουδίστρια πέθανε την παραμονή της μεγαλύτερης βραδιάς της μουσικής, των Grammy Awards.



Η Whitney Houston (Whitney Elizabeth Houston), γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1963. Καταγόταν από την Αμερική.Ήταν ηθοποιός, τραγουδίστρια & μοντέλο... Είχε αποσπάσει πολλά βραβεία για την καριέρα της ως ηθοποιός, και σύμφωνα με το ρεκόρ Guinness είχε στην κατοχή της τα περισσότερα βραβεία. Τα άλμπουμ της έχουν πουλήσει πάνω από 180 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!
Η ζωή της:






Η Whitney γεννήθηκε στο  New Jersey. Σε νεαρή ηλικία άρχισε να ακλουθεί τα βήματα της μητέρας της ,που ήταν σολίστρια, και ασχολήθηκε ενεργά με την μουσική. Έμαθε επίσης να παίζει πιάνο.
Η πρώτη της παρουσίαση, όπου τραγούδησε, έγινε στην εκκλησία με το τραγούδι ''Guide Me''. Όταν πήγαινε στο λύκειο γνώρισε τον καλύτερό της φίλο, τον Robyn Crawford και όπως έχει πει & η ίδια ήταν σαν το αδερφό που δεν είχε ποτέ...
Όσο η Whitney πήγαινε σχολείο η μητέρα της συνέχιζε να την διδάσκει πώς να τραγουδάει σωστά.

Καριέρα:
Το 1985 έκανε τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα κυκλοφορώντας τον 1ο προσωπικό δίσκο της που ως τίτλο είχε το όνομά της...!
2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί τον 2ο δίσκο της με τίτλο '' Whitney''.
Επιστρέφει το 1990 κυκλοφορώντας τον δίσκο '' I'm Your Baby Tonight ''.
Στην συνέχεια απέχει 8 χρόνια από την δισκογραφία ώσπου το 1998 αποφασίζει να επιστρέψει δυναμικά κυκλοφορώντας τον δίσκο '' My Love Is Your Love ''.
Το 2002 κυκλοφορεί τον δίσκο ''Just Whitney'', ενώ έναν χρόνο αργότερα τον δίσκο ''One Wish: The Holiday Album ''.
Ο τελευταίος της δίσκος κυκλοφορεί το 2009 & έχει τον τίτλο ''I Look to You''.
Πολλά από τα τραγούδια της γίνονται μεγάλες επιτυχίες, χάρη στα οποία κερδίζει βραβεία & βρίσκεται σε υψηλές θέσεις των Chart...!
Πηγή: www.wikipedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...