Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το σεξ κάνει καλό στην υγεία

Ναι, ναι, ναι. Πρέπει να κάνετε σεξ όσο πιο συχνά μπορείτε. Το λένε και οι γιατροί.
Διαβάστε παρακάτω και μάθετε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνουμε σεξ ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...




















1. Η σωματική και ψυχική ισορροπία μας εξαρτάται από το σεξ. Οι γιατροί λένε πως η αποχή προκαλεί παράνοια, κατάθλιψη και άγχος. Καταλαβαίνετε γιατί μερικές κυρίες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς είναι τόσο τσίτα.

2. Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία ομορφιάς καθώς ανεβάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων και το δέρμα των γυναικών λάμπει περισσότερο. Τώρα με την κρίση κάνουμε και οικονομία σε beauty προϊόντα.

3. Οι άνθρωποι που κάνουν πολύ σεξ αποδεδειγμένα με έρευνα πανεπιστημίου ζουν περισσότερο. Η γιαγιά μου είναι 92. Δεν θα ήθελα να κάνω το συσχετισμό.

4. Ο ιδρώτας κατά τη διάρκεια του σεξ καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και μειώνει τις πιθανότητες να πάθετε δερματίτιδα. Ευτυχώς υπάρχουν αποσμητικά χώρου γιατί τα σώματος δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε στο βωμό του beauty.

5. Με το σεξ δυναμώνει κάθε μυς στο σώμα. Για γυμναστήριο δεν υπάρχει πια χρόνος, έτσι θα πάρουμε ότι μπορούμε για να εκγυμνστούμε.

6. Με το σεξ χάνουμε περίπου 200 θερμίδες ανά 20λεπτο. Από το περπάτημα πιο ευχάριστο είναι, ας είμαστε ειλικρινείς.

7. Όσο πιο ενεργή είναι γυναίκα σεξουαλικά τόσο πιο ελκυστική είναι γιατί εκπέμπει περισσότερες φερομόνες. Τώρα εξηγείται γιατί κάποιες άσχημες γυναίκες έχουν τόσες επιτυχίες.

8. Το σεξ είναι καλύτερο παυσίπονο και αντιπυρετικό.

9. To σεξ ρίχνει τα επίπεδα χοληστερίνης. Και έψαχνα τι θα κάνω τώρα που έκοψα το βούτυρο που ρίχνει τη χοληστερίνη.

10. Το σεξ είναι το καλύτερο αντιισταμινικό και βοηθά μέχρι και στις βουλωμένες μύτες. Τέλος, τα φάρμακα την Άνοιξη. Τρέξτε στους αγρούς και κάντε σεξ.

11. Οι ορμόνες που εκρήγνυνται στο αντρικό και το γυναικείο σώμα κατά της διάρκεια του σεξ έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Τα οιστρογόνα στη γυναίκα δρουν ενάντια στην οστεοπόρωση και το Αλτσχάιμερ και η τεστοστερόνη ενδυναμώνει κόκαλα και μύες. Αφήστε τα φάρμακα λοιπόν και πέστε τώρα σε ένα κρεβάτι με το σύντροφο σας, όσο χρονών και αν είστε.

12. Αν έχετε προβλήματα στο κυκλοφορικό σας να ξέρετε ότι το σεξ δε βοηθά μόνο τη καρδιά, αλλά και την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στον εγκέφαλο. Ακόμα απορείτε πως ο 90χρονος παππούς σας γλίτωσε τόσα χρόνια το εγκφαλικό;

13. Με το σεξ παίρνετε περισσότερα αντισώματα, έτσι έχετε 30% περισσότερες πιθανότητες να κολλήσετε τις εποχικές γρύπες. Αφήστε τα εμβόλια λοιπόν γιατί δεν υπάρχει σάλιο για φάρμακα και οι φυσικοί τρόποι για δημιουργήσετε αντισώματα είναι πιο διασκεδαστικοί.

14. Για τις γυναίκες που έχουν μπει στα πρώτα -ήντα να πούμε πως το σεξ δρα και ενάντια στην ακράτεια. Έτσι αντί για πάνες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

15. Αν έχετε προβλήματα αϋπνίας το σεξ βοηθά και σε αυτό καθώς μετά τον οργασμό είναι η κατάλληλη συνθήκη για να απολαύσετε ένα βαθύ ύπνο. Δεν είναι η λύση τα Tavor.

16. Τέλος πρέπει να πείτε στους άντρες σας ότι όσο πιο συχνά εκσπερματίζουν τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να γλιτώσουν τον καρκίνο του προστάτη, έτσι αντί να βλέπουν αθλητικά θα ήταν καλό για αυτούς να κάνουν σεξ μαζί σας.
Πηγή:  queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...