Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Οι θεές του street style επαναπροσδιορίζουν την μίνι φούστα


Κλασική Αξία
Πάντα διαχρονική, η πλισέ φούστα στην πιο φρέσκια και νεανική εκδοχή της, συνδυάζεται με ένα ζευγάρι κλασικές μπαλαρίνες σε μπλε κοβαλτίου, που είναι και το πιο hot χρώμα των τελευταίων σεζόν, αλλά και το -all time classic- biker jacket, που αποτελεί κομμάτι- πασπαρτού της γκαρνταρόμπας των πιο ενημερωμένων fashionistas. Την ενδιαφέρουσα στυλιστική αντίθεση, πλαισιώνει η κλασική Speedy του οίκου Louis Vuitton, ενώ το κραγιόν σε έντονη βυσσινί απόχρωση, κάνει όλο το outfit ακόμα πιο εντυπωσιακό και θηλυκό...















Χαμηλές Θερμοκρασίες
Η πτώση του υδράργυρου δεν αποτελεί λόγο για να το «βάλεις κάτω» στυλιστικά αφού, με σύμμαχο την στενή, μίνι φούστα, μπορείς να χτίσεις ένα cool, χειμερινό outfit, αναδεικνύοντας, ταυτόχρονα, τα καλλίγραμμα πόδια σου. Το μυστικό για να έχεις ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από την μονοχρωμία του συνόλου- προτίμησε «χειμερινά» χρώματα, όπως το σκούρο μπλε ή το μαύρο. Ένα στενό, μεσάτο σακάκι δίνει την απαραίτητη, κλασική πινελιά σε όλο το σύνολο, ενώ ένα ζευγάρι γαλότσες θα χαρίσει την cool, casual νότα που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.


 Funky, sporty & glam
Η glam φούστα με παγιέτες μπορεί να μεταμορφωθεί στιγμιαία, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Απόκτησε ένα εντυπωσιακό, λαμπερό πρωινό στυλ, συνδυάζοντάς την με sneakers –κατά προτίμηση δερμάτινα- σε ρετρό στυλ. Ένα ακόμα fun element της εμφάνισής σου μπορεί αν γίνει ο πλεκτός σκούφος, ενώ τα πολλά, funky friendship bracelets στον καρπό σου, απογειώνουν το look.


 Ανατρεπτική Δαντέλα
Η «εύθραυστη» και ρομαντική φούστα από δαντέλα, στην πιο «άγρια» εκδοχή της συνδυάζεται με μακρυμάνικο τοπ με στάμπα. Την κλασικότητα του συνδυασμού του μαύρου με το λευκό «σπάει» ένα αξεσουάρ με μεταλιζέ στοιχεία, όπως ένα clutch σε rock ύφος, ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με φακούς- καθρέπτες.  Ένα oversized κασκόλ, με πλούσια, χοντρή πλέξη θα δώσει την απαραίτητη «ζεστασιά» στο «σκληρό» look.


 Αιθέρια Ύπαρξη
Για τις απανταχού trendsetters η φούστα με ουρά αποτελεί κομμάτι- σημείο αναφοράς. Για σέξι, urban chic αποτέλεσμα επέλεξε μία στους «μουντούς» τόνους του μαύρου ή του γκρι, ενώ για ομοιομορφία σε όλο το look πέρνα το πουλόβερ soy μέσα από την μέση της φούστας. Τέλος, προτίμησε να την συνδυάσεις με πιο ογκώδη παπούτσια, όπως ένα ζευγάρι wedges, αφού χαρίζουν πόντους στο ύψος σου, αλλά κάνουν και τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα.

Πηγή: stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...