Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

New York Fashion Week: Τα αγαπημένα μας shows!

Τι έχουμε ξεχωρίσει ως τώρα; Plus: Πως θα εφαρμόσεις από τώρα τις τάσεις του επόμενου Χειμώνα;

Mε τη fashion week της Νέας Υόρκης σε εξέλιξη, συγκεντρώσαμε αγαπημένες συλλογές από οίκους και σχεδιαστές που ξεχωρίζουμε...










  











Alexander Wang: 

Δεν ήταν ποτέ ο πιο feminine σχεδιαστής αλλά από την αρχή της πορείας του είναι ο πιο cool. Για μια ακόμα φορά ο σχεδιαστής στηρίχθηκε σε athletic στοιχεία και δημιούργησε μια συλλογή συγκροτημένη και ενδιαφέρουσα.



Do it now: Nαι στο λευκό το χειμώνα, ναι στο δέρμα και ναι στο αμάνικο πουπουλένιο γιλέκο.
 Marc Jacobs: 

H εκκεντρικότητα του σχεδιαστή εκδηλώθηκε αυτή τη φορά με τα μεγάλα καπέλα και τους ιδιαίτερους όγκους αλλά παρά τις υπερβολές ήταν για μια ακόμα φορά εμφανές ότι η συλλογή περιείχε wearable κομμάτια που μπορούν να ντύσουν κάθε γυναίκα.



Do it now:Το statement πανοφώρι σε σώζει σε κάθε περίπτωση. Για να ξεχωρίσεις θα διαλέξεις ένα με "περίεργο" όγκο και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες (βλ. κυρίως κουμπιά)


Donna Karan:

To american chic της Donna Karan παραμένει επίκαιρο αλλά αυτή τη φορά τα σύνολα που παρουσίασε ήταν πιο εκλεπτυσμένα από ποτέ είτε πρόκειται για τα casual σύνολα είτε για τα τόσο ladylike ταγιέρ. Τα λατρέψαμε όλα!
Do it now: Κάποτε λέγαμε ότι όταν έχεις αμφιβολία τι να φορέσεις, φόρα μαύρο. Μετά από αυτή τη συλλογή θα λέμε να φορέσεις ένα μεσάτο ταγιέρ με μια ενδιαφέρουσα διχρωμία.



Diane Von Furstenberg:

 Eντάξει, της Diane της έχουμε μια παραπάνω αδυναμία, η αλήθεια να λέγεται. Αλλά και να μην την αγαπούσαμε τόσο κάτι μας λέει ότι δεν θα βρίσκαμε τίποτα αρνητικό για να πούμε για τη Fall-Winter collection. Για μια φορά ακόμα η σχεδιάστρια κατάφερε να δημιουργήσει ρούχα που ξεχωρίζουν αλλά ανταποκρίνονται απόλυτα στην σύγχρονη καθημερινότητα και γι αυτό την παραδεχόμαστε!
Do it now: Ποιός είπε ότι το color-blocking και τα έντονα χρώματα είναι (μόνο) καλοκαιρινή υπόθεση; Δοκίμασέ τα το χειμώνα και θα μας θυμηθείς!
 

Michael Kors:
Eντάξει ο Kors δεν ανακάλυψε την Αμερική αλλά έκανε για μια ακόμα φορά αυτό που ξέρει πολύ καλά: δημιούργησε μια συλλογή φορέσιμη, κομψή με άψογη εφαρμογή που κολακεύει το γυναικείο σώμα που μας φέρνει στο μυαλό τις chic jet-setters.
Do it now:Tα 20's παραμένουν επικαιρα και τον επόμενο χειμώνα οπότε τωρα είναι η σωστή εποχή για να επενδύσεις σε ένα φόρεμα εμπνευσμένο από εκείνη την εποχή. Το ίδιο ισχύει και για τις γούνες.

 Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...