Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι στυλιστικές εμμονές των σταρ

Έχουν δίκιο να τις έχουν;
 Η Stylista συλλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα της showbiz να επιμένουν στο ίδιο χρώμα, το ίδιο ρούχο, το ίδιο είδος αξεσουάρ και εξερευνά το γιατί (περιλαμβάνεται σαφής στυλιστική εξήγηση)..

















Η Sarah Jessica Parker και τα δερμάτινα: Η αρχή έγινε με ένα ελαφρύ μεν, αλλά σαφέστατα δερμάτινο φόρεμα με laser-cut μοτίβα του Prabal Gurung (ο σχεδιαστής που αποτελεί άλλη μια εμμονή της σταρ). Τα leather looks συνεχίστηκαν με capri δερμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με τζάκετ Fay και τσάντα Pierre Hardy, ενώ το πιο απλό outfit της κατηγορίας περιλαμβάνει δερμάτινο τζάκετ πάνω από τζιν και μπότες για την άνετη συνοδεία του μικρού James Wilke στο σχολείο.
Γιατί το κάνει: Γιατί κάθε μαμά θέλει να βγάλει την επαναστάτρια από μέσα της - ειδικά όταν διαθέτει τις skinny / petite αναλογίες που το επιτρέπουν.


H Δούκισσα Νομικού και τα body-conscious φορέματα: Τη μία ήταν ένα πανέμορφο λευκό Dolce & Gabbana συνδυασμένο με χρυσά peep-toes Christian Louboutin, την άλλη ένα ολόμαυρο BCBG Max Azria με επίσης μαύρες γόβες Yves Saint Laurent, στο μεταξύ ήρθε κι ένα ασπρόμαυρο Marc Jacobs συνδυασμένο με μαύρες μυτερές γόβες Vassilis Zoulias.
Γιατί το κάνει: Γιατί θέλει να είναι σέξι και chic σε ίσες δόσεις. Συνδυάζοντας τη μίνι, εφαρμοστή γραμμή με απέριττους τόνους όπως το μαύρο και το λευκό, καταφέρνει ακριβώς αυτό. Ειδική μνεία αξίζει το απέριττο styling, που δίνει έμφαση στα κομψά ψηλά τακούνια (στο ίδιο concept).


H Kim Kardashian και το κόκκινο: Με καυτό μίνι και snakeskin μπαρέτες Christian Louboutin, με μπορντό γοργονοειδές Roland Mouret στα Game Changers Awards ή με Alexander McQueen Resort στο Ντουμπάι, η τηλεοπτική σταρ δεν διστάζει να δείξει την προτίμησή της στο χρώμα του πάθους, το οποίο φορά με αυτό ακριβώς, πάθος.
Γιατί το κάνει: To κόκκινο είναι ένα θεσπέσιο χρώμα για μελαχρινές και καστανές, ειδικά όταν το έντονο χρώμα συνδυάζεται με την chic γραμμή στο σχέδιο.


Η Kate Moss και το tuxedo jacket της: Πρόκειται για ένα κομμάτι που όντως αξίζει μια τέτοιου είδους προσκόλληση, αφού φέρει την υπογραφή του οίκου Yves Saint Laurent, που πάντα πρωτοστατούσε στο androgyny.
Γιατί το κάνει: Όταν ένα ρούχο είναι τόσο ευέλικτο, δηλαδή εύκολα συνδυάζεται με τα πάντα και ταυτόχρονα διαθέτει τόσο χαρακτήρα όσο αυτό το σακάκι, γιατί όχι;


Τα nude τακούνια της Νάντιας Μπουλέ: Τη μία τα βλέπουμε συνδυασμένα με δαντελένιο tunic dress, την άλλη με ένα πανέμορφο εμπριμέ αφιερωμένο στην Jackie O. από τη σειρά Pepe Jeans και μετά νάτα πάλι φορεμένα μαζί με φούστα και τσάντα Longchamp και τοπ και γιλέκο Pinko. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πανέμορφα πέδιλα Jessica Simpson.
Γιατί το κάνει: Τα nude ψηλοτάκουνα έχουν ένα υπέροχο εφέ, κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πραγματικά ατελείωτα - οπότε, η "στυλιστική εμμονή" αποδεικνύεται εμπνευσμένη.  



Η Rosie Huntington-Whiteley και τα fedoras με φαρδύ γείσο: Καπέλα σε αντρικό στυλ, αλλά με την άκρως θηλυκή προσωπικότητα ενός floppy γείσου, μοιάζουν να κατοικοεδρεύουν συνέχεια στην κορυφή της κεφαλής του πανέμορφου μοντέλου / ηθοποιού.
Γιατί το κάνει: Η ιδανική σοφιστικέ "γαρνιτούρα" προσθέτει άμεσα χαρακτήρα ακόμη και στα πιο απλά casual looks. Είναι επίσης ένα υπέροχο καμουφλάζ για τις μέρες που δεν έχεις προλάβει να φτιάξεις μαλλί μόνη ή στο κομμωτήριo!

Πηγή: stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...