Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Να είσαι sexy, όχι... δεύτερη!!!

Αυτό το σκέφτομαι κάθε φορά που βλέπω μια γυναίκα με υπερβολικά κοντή φούστα, πολύ makeup, πολλά extension, έξω το μπούστο και δεκαπεντάποντα μαζί!!!
Και το άρθρο πιο κάτω περιγράφει ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Μες το μυαλό μου σαν να λέμε....













Ο διαχωρισμός είναι σαφής.. αλλά αν κοιτάξεις γύρω σου θα αντιληφθείς ότι τα όρια είναι λεπτά και συχνά ξεπερνιούνται γιατί πολλές γυναίκες τείνουν να μπερδεύουν τη θηλυκότητα με την προστυχιά.

Μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις μια Bi. Είναι αυτή που παρόλο που δεν τη βλέπεις στην παραλία έχεις ήδη δει το μισό από τα οπίσθιά της εσύ και όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Το μοναδικό χειρότερο από την εμφάνισή της, είναι η συμπεριφορά της. Παντού και πάντα διαθέσιμη.. μια δημόσια μήτρα που κυκλοφορεί και απολαμβάνει τα βλέμματα που συγκεντρώνει επάνω της.. βλέμματα που δεν έχουν ίχνος θαυμασμού. Ναι την προσοχή την τραβάει, δε λέω ..όμως κοπελιά.. συγκεντρώσου.


Σε κοιτάζουν και στοιχηματίζουν πόσα αφροδίσια κουβαλάς όχι επειδή θέλουν να κάνουν σχέση μαζί σου.. άντε κάποιοι απελπισμένοι να σε χρησιμοποιήσουν για κάποιες ώρες. Αν αυτό θες από τη ζωή σου.. το πας καλά. Πώς μπορείς να αποφύγεις να δείχνεις δεύτερη αλλά να είσαι και σέξυ. Ένας είναι ο χρυσός κανόνας!

-Όχι όλα στο πιάτο-

Ούτε πρακτικά να είσαι με τα πόδια ανοιχτά από την πρώτη στιγμή, ούτε λεκτικά μονίμως διαθέσιμη  και ανοιχτό βιβλίο. Άσε τη φαντασία του ανθρώπου να δουλέψει.. αύξησε του το ενδιαφέρον. Άφησέ τον να σε ανακαλύψει, να νιώσει ότι σε κατακτά.. είναι σπουδαίο.  

Όσο για το ντύσιμό σου..εάν ντύνεσαι ή μάλλον γδύνεσαι για να βγεις, αυτόματα κυκλοφορείς με μια ταμπέλα ΔΧ (δημοσίας χρήσεως).. και πίστεψέ με στις μέρες μας αυτό δεν είναι δυσεύρετο. Κράτα για τον εαυτό, κράτα για εκείνον.. κάνε τον να νιώσει ότι είναι ξεχωριστός γι’ αυτό και θες να μοιραστείς μαζί του την ψυχή και το σώμα σου.. «Παίξε», με υπονοούμενα, με το βλέμμα σου, με μισοτελειωμένες εκφράσεις και άφησέ τον να κάνει εικασίες για τα υπόλοιπα. Στο εγγυώμαι θα έχεις την τιμητική σου στις σκέψεις του.. Όχι ακραία πράγματα. Θα κουραστεί. Σκέψου το σαν ένα σκοινί.. πότε το τραβάς, πότε το χαλαρώνεις. Είναι γοητευτικό. Κι εφόσον εσύ πρώτα παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, εννοείται ότι θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση από εκείνον..

-Πολύ μακιγιάζ και λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι απελπισίας σε μια γυναίκα. Oscar Wilde-

Πηγή: marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...