Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ακτίνες BLazer

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, μόνο οι άντρες είχαν τη χαρά να το φοράνε. Για να δούμε πώς το φορούν οι επώνυμες φέτος - ναι, το ρεπορτάζ περιλαμβάνει και την πρώτη διδάξασα, Kate Moss...


















Η Kate Moss μάλιστα ενορχηστρώνει το celebrity trend σαν θηλυκός μαέστρος σε ροκ εκδοχή, φορώντας πάνω από τα μαύρα-μπλε της dinner jacket με μονοκόμματα (“shawl”) σατέν πέτα. Η Pippa Middleton συνηθίζει συχνά να ετοιμάζει για… δουλειά τα girlie φορεματάκια της (όπως αυτό το κοκκινωπό λεοπάρ Zara) φορώντας τους από πάνω το έμπιστο μαύρο μπλέιζερ της. Στον αγώνα του καθημερινού, αλλά όχι… πρόχειρου κοριτσιού, που ξέρει τι να φορέσει και πώς να το φορέσει, ρίχνεται δυναμικά και η Sophia Bush, με κόκκινο blazer σχεδιασμένο από την Rebecca Minkoff, όπως και το ψηλόμεσο μαύρο σορτς της. Να μια πολύ φρέσκια και cool εναλλακτική, αντί για τη φούστα ή το κλασικό μακρύ παντελόνι.


 Όπως έχει πει η ίδια η Olivia Palermo, «πιστεύω πως ένα μπλέιζερ μπορεί να κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει συγκροτημένη».  Αυτό ακριβώς μας αποδεικνύει «διαλύοντας» τη μαυρίλα του συνόλου της (τοπ Jaeger, φούστα Elisabeth and James, γόβες Charlotte Olympia) με ένα ασπρόμαυρο σταυρωτό σακάκι Reiss με εκπληκτικά κουμπιά. Σε ένα shopping trip πέρυσι, στη Νέα Υόρκη, όπως μας είπε η ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη, απέκτησε αυτό το μαύρο μπλέιζερ που φόρεσε σε πρόσφατη θεατρική πρεμιέρα, κάνοντας τη διαφορά στο casual σύνολό της μέσα από τα γκρι (και όχι μαύρα) αξεσουάρ της. Σαν μια ρομαντική στιγμή που σου έχει προσφέρει ο Mister Big το σακάκι του κάνοντάς σε να νιώσεις πιο ασφαλής: το θεϊκό look της Sarah Jessica Parker όπου συνδυάζονται οι αντιθέσεις, το μάξι εμπριμέ Oscar de la Renta με ένα αυστηρό μπλέιζερ Alexander McQueen.

Πηγή:  stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...