Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Το μακιγιάζ στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!!

H Maybelline New York δημιούργησε εκπληκτικά μακιγιάζ στην NYFW τονίζοντας για κάθε σχεδιαστή κάτι διαφορετικό. Δείτε τα και αντιγράψτε τα...















BCBG Max Azria
Διάφανο δέρμα με υπέροχη βάση, απαλές γυαλάδες στα μήλα και ρουζ που τα τονίζει και τους δίνει την όψη υγείας.







 Pamela Love
Οι σκιές στα γήινα χρώματα έδειξαν τη δυναμική τους δίνοντας ένα ήρεμο, θηλυκό και εύκολο look.
 Billy Reid
Κι ενώ οι απαλές γυαλάδες στα βλέφαρα πήγαιναν να κλέψουν την παράσταση, τα έντονα φρύδια που τονίστηκαν όσο πιο πολύ γινόταν ήταν αυτά που επισκίασαν τις σκιές.
 Wes Gordon
Το κόκκινο κραγιόν ζει και βασιλεύει και αποδεικνύει για άλλη μία φορά την κυριαρχία του. Με πολύ καθαρές γραμμές, πλούσιο χρώμα και πολλές γυαλάδες δεν άφησε περιθώριο σε άλλο στοιχείο να τονιστεί.

 Rachel Zoe
Ψεύτικες βλεφαρίδες που συμπληρώνουν τα μαύρα μάτια που παρά το σκούρο τους χρώμα παρέμειναν δροσερά και εύκολα να τα πετύχετε.

 L.A.M.B.
Το navy blue είναι το χρώμα που αντικαθιστά το μαύρο στα μάτια, δημιουργώντας ένα πλήθος γραμμών που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του κλασικού eyeliner.

 DKNY
Το φως είναι πάνω από κάθε άλλο χρακτηριστικό. Γι' αυτό η σημασία του κονσίλερ είναι πολύ μεγάλη σε αυτό το δροσερό και ανάλαφρο look, που φοριέται όλες τις ώρες με τα υγρά χείλη στο φυσικό τους χρώμα.
 Custo Barcelona
Μαύρο περίγραμμα μέσα και γύρω στο μάτι σε μία επιδερμίδα που δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι με το foundation που την κάνει να φαντάζει γυμνή.
 Carlos Miele
Το χρυσό στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Αυτό είναι σε όλο το κινητό βλέφαρο κρατώντας το υπόλοιπο look ήσυχο.
 Bidhu Mohapatra
Θεατρικό αποτέλεσμα με ανοιχτόχρωμα βλέφαρα μέχρι το τόξο των φρυδιών και σκούρα κερασένια χείλη με πολλές γυαλάδες σε μία λευκή επιδερμίδα χωρίς πολλά κοψίματα.
 Betsey Johnson
Τα μάτια δεν βάφονται μόνο αλλά στολίζονται στο κέντρο τυ άνω βλεφάρου με αποτέλεσμα σε κάθε πετάρισμα του ματιού να δημιουργείται μία ψευδαίσθηση λάμψης. Τα χείλη έχουν πολύ lip-gloss σε ζαχαρένιες αποχρώσεις.
J.Mendel
Glossy εφέ σε όλο το κινητό βλέφαρο και μαύρη γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού, δίνουν ένα πολύ δροσερό look.
 Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...