Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Διακοσμητικές ιδέες με ένα πιρούνι

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε η έννοια της ανακύκλωσης παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις, και η ευρηματικότητα ανθίζει. Σκέψου ένα πιρούνι. Ξέρω, σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η εικόνα ενός στρωμένου για φαγητό τραπεζιού.
Χμμ...think again!!!
Η χρήση ενός πιρουνιού δεν περιορίζεται μόνο στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του φαγητού, αλλά επεκτείνετε και πέρα από αυτό. Μας δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε ως διακοσμητικό αντικείμενο, μετατρέποντας τη συνηθισμένη χρήση του, σε διακοσμητική πρόταση στο χώρο του σπιτιού. Πως γίνεται αυτό; Αξιοποιώντας κάθε μέρος του πιρουνιού από τα δόντα του ως τη λαβή του σε διακοσμητική πρόταση. Αν αναρωτιέστε το πως γίνεται, δείτε παρακάτω διάφορες διακοσμητικές ιδέες με ένα πιρούνι...Ένα πιρούνι αντκαθιστά επάξια τη θέση που κατείχε ένα πόμολο στο ντουλάπι της κουζίνας. Βέβαια, ένας Uri Geller θα μας ήταν χρήσιμος για να το λυγίσουμε, αλλά αχρείαστος να’ναι, ένα επάργυρο πιρούνι λυγίζει πιο εύκολα.


 Πιρούνια κρεμάστρες για κούπες, πετσέτες και ότι άλλο θελήσετε να κρεμάσετε.


 Λυγίστε τα δόντια του πιρουνιού και χρησιμοποιήστε το ως βάση για τις κάρτες ή ακόμα και ως βάση για τις φωτογραφίες.


 Με μερικά από τα πιρούνια που πια δεν χρησιμοποιήτε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ωραιότατο φωτιστικό. Με ένα black&decker ανοίγετε μια τρύπα στη λαβή του πιρουνιού και απλά το κρεμάτε. Μπορείτε να βάψετε τα πιρούνια σε διάφορα χρώματα και να κατασκευάσετε ένα πολύχρωμο φωτιστικό.


 Σας έδωσε η μητέρα σας εκείνη τη περίφημη συνταγή για το σοκολατένιο κέϊκ. Μα που την έβαλα; Τέλος το ψάξιμο, αρχειοθετήστε όλες τις συνταγές σε ένα πιρουνάκι.


 Κρεμάστε σημειώσεις τύπου ΄΄να μη ξεχάσω…΄΄, ΄΄τα γενέθλια του Τάκη΄΄, ΄΄σ’ αγαπώ΄΄, από ένα πιρούνι.

Πηγή:  tableart.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...