Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τι να φορέσω σήμερα;


Ποια είναι τα winter basics; Φτιάξε μια καθημερινή στολή παντός καιρού

Το styling απαιτεί συχνά μαθηματική σκέψη. Γιατί αν βρεις 5-6 ευέλικτα κομμάτια που ταιριάζουν όλα μεταξύ τους, αυτό συνεπάγεται μια ατέλειωτη σειρά από σωστές στυλιστικές εξισώσεις...














 1. Παρκά 108€, Topshop 2. Τσάντα Sequoia 3. Πoυλόβερ 185€, ba&sh, 4. Μποτίνια Ecco
5. Παντελόνι Burberry, 6. Σκούφος La Redoute, 7. Φούτερ H&Μ, 8. Wedges Νine West



Ιδού μερικά από τα πιο χρήσιμα basics που διεκδικούν μια θέση σε καθε ενημερωμένη αλλά και ευέλικτη γκαρνταρόμπα:



1. Το παρκά: Έχει κουκούλα και μαζί με το "βασικό κομμάτι νο 8" αποτελούν το Α και το Ω της στολής που θέλουμε να συνθέσουμε. Προτείνω να το διαλέξεις σε λαδί ή μαύρο και βέβαια να μην το περιορίσεις σε πολύ casual συνδυασμούς αλλά να τολμήσεις πιο απρόβλεπτους μαζί με κομψά παντελόνια ή μίνι φορέματα και οπάκ καλσόν.
2. Η τσάντα που φοριέται χιαστί: Σε όχι τεράστιο μέγεθος και σε ουδέτερο καφέ χρώμα, φοριέται παντού και όλες τις ώρες. Το βράδυ, απλά θα την κρεμάσεις στον ένα ώμο για να τη μετατρέψεις στην επίκαιρη shoulder bag σε στυλ 70ς.
3. Το ριγέ πουλόβερ:  Αντικαθιστά τη μαρινιέρα από βαμβάκι και αποτελεί το πιο cool πλεκτό είδος του χειμώνα. Η πιο πρακτική διχρωμία είναι μαύρο-άσπρο ή μαύρο-μπεζ.
4. Το χαμηλό μποτίνι με μεσαίο τακούνι: Είναι το πιο ενημερωμένο flat για τις μέρες που περιλαμβάνουν περπάτημα στην πόλη,. Τα φοράς και δεν σε νοιάζει τι καιρό θα κάνει. Η used όψη τα κάνει ακόμα πιο cool.
5. Παντελόνι ελαφρά καμπάνα: Δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ γιατί είναι το πιο σέξι! Φέτος το προτιμάμε σε σκούρο ντένιμ ή σε κοτλέ.
6. Σκούφος: Όταν πιάσουν τα κρύα, είναι αυτό που κάνει το στυλ σου να μην επηρρεάζεται από bad hair days. Η χοντρή πλέξη είναι πιο trendy αλλά ενδέχεται να προσθέσει όγκο και να μην κολακεύει, άρα διάλεξέ το προσεκτικά.
7. Το φούτερ: Επέστρεψε δυναμικά στις fashion ντουλάπες και δεν θέλει να είναι μόνο casual. Λόγω βολικής λαιμόκοψης, κάνει πλέον παρέα και με μεγάλα κολιέ. Το γκρι θεωρείται μάλλον ζωτική αγορά της σεζόν.
8. Το wedge με κορδόνι: Σταθερή αξία μεταφορικά και κυριολεκτικά.  Είτε το κρύψεις κάτω από μπαντζάκι (καμπάνας), είτε το αναδείξεις πάνω από μπαντζάκι (στενού παντελονιού), θα σε βολέψει αφάνταστα. 
Πηγή:  missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...