Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κλέψτε τα μυστικά ομορφιάς των Celebrities!!

Οι διασημότητες φαίνεται ότι τα έχουν όλα!!Πανέμορφα ρούχα, fans που τους λατρεύουν, και αρκετά μυστικά ομορφιάς για να διατηρουνται εκπληκτικες όλη την ώρα....




















Πώς μπορεί εμέις οι "κανονικοί" άνθρωποι να συμβαδίσουμε με αυτό? Εύκολο. Απλά κλέψτε τα μυστικά ομορφιάς τους (τα ρούχα και οι οπαδοί είναι με λίγο δύσκολο).
Ευτυχώς για σας,  μάθαμε ακριβώς τι κάνουν  τα αστέρια για να φαίνονται τόσο τέλεια. Τελικά αποκαλύψαμε τα μυστικά τους. 

 
Μυστικό. 1: ψεύτικα μαλλιάΤα περισσότερα αστέρια δεν θέλουν να το γνωρίζετε αυτό, αλλά χρησιμοποιούν σχεδόν πάτα extensions για να φαίνονται τα μαλλιά τους πιο πολλά και πιο γεμάτα. Έτσι, εάν προσπαθήσετε  να αντιγράψετε το στυλ των μαλλιών μιας διασημότητας και δεν έχετε τα ίδια τα αποτελέσματα, είναι πιθανώς επειδή προσθέσανε μερικά extensions. Δοκιμάστε extensions σε κλιπ για το ίδιο αποτέλεσμα.


Μυστικό. 2: Ενυδάτωση, ενυδάτωσηΤο ενυδατωμένο δέρμα φαίνεται πιο μαλακό, πιο υγιές και έχει μια λάμψη. Το ξηρό δέρμα εμφανίζει λεπτές γραμμές και μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Γι 'αυτό και οι διασημότητες πίνουν άφθονο νερό σαν να πρόκειται να εξαφανιστεί και τρώνε άφθονα τρόφιμα πλούσια σε νερό, όπως φρούτα, λαχανικά και σούπες. Αυτό, συν το ότι χρησιμοποιού άφθονο  moisturizer και ενυδατική κρέμα για να τους δίνουν λάμψη. Και αν θέλετε να έχετε "ψεύτικη¨λάμψη μέχρι να ενυδατωθείτε πλήρως, δοκιμάστε ένα highlighting προϊόν τονίζοντας τα ζυγωματικά, τους κροτάφους και τα φρύδια.

Μυστικό. 3: Μακιγιάζ που διαρκείΌταν είσαι διάσημος, σας παίρνουν πολλές φωτογραφιες, και έτσι το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι καλό 24/7. Για να διατηρήσουν το μακιγιάζ όπως το ρουζ και το κραγιόν από το να ξεθωριάζει, οι μακιγιές χρησιμοποιούν τη μέθοδο πολλών στρωμάτων. Στα μάγουλα  αρχίζουν με ένα cheek stain, στη συνέχεια απλώνουν το
ρουζ σε μορφη κρέμας ή σκόνης και έπειτα τοποθετούν μια διάφανη πούδρα για να κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του. Για τα χείλη ξεκινούν lip stain, στη συνέχεια χρησιμοποιούν lip liner και έπειτα, κραγιόν και gloss αν χρειαστεί. Με αυτό τον τρόπο, όταν το ένα στρώμα εξασθενίζει υπάρχει το άλλο κάτω από αυτό - έτσι μπορείτε πάντα να δείχνετε υπέροχες στις φωτογραφίες.

Μυστικό. 4: Αποκτήστε υπέροχες βλεφαρίδες Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό.1ον, μπορείτε να εφαρμόσετε ψεύτικες βλεφαρίδες (πολλές διασημότητες χρησιμοποιούν αυτό το μυστικό για το κόκκινο χαλί). Ή, αν θέλετε μια πιο φυσική εμφάνιση, αλλά ακόμα δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια fan brush για να εφαρμόσετε την μάσκαρα. Αυτή η βούρτσα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε απο τις ρίζες των βλεφαρίδων σας και να τοποθετήσε σε κάθε βλεφαρίδα άφθονο προϊόν, ώστε να αποκτήσετε μακριές, παχιές βλεφαρίδες.

Μυστικό. 5: Πάρτε μια καλύτερη φωτογραφίαΣίγουρα, οι προσωπικότητες φαίνονται λεπτές επειδή  κάνουν δίαιτα και  άσκηση συνεχώς, αλλά ξέρουν επίσης το μυστικό να στέκονται και να ποζάρουν στην κάμερα ώστε να φαίνονται πανεμορφες.

 
Με αυτά τα μυστικά ομορφιάς οι άνθρωποι θα  αρχίσουν να σας μπερδεύουν με αστέρι A-list!


Πηγή: mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...