Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ποιες κυνηγάει η αστυνομία μόδας;

Πολλές είναι οι επιλογές των σταρ που μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό για τους λάθος λόγους. Επειδή και οι σταρ ώρες -ώρες μια κακογουστιά την έχουν , ρίξε μια ματιά στις εμφανίσεις εκείνες που θα κινητοποιούσαν την αστυνομία της μόδας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μπιγιονσέ καταφέρνει με αυτή την αμφίεση να χαλάσει ένα πολύ ωραίο φόρεμα με την λάθος τσάντα. Το φόρεμα αν το φορούσε με άλλη τσάντα ή αν κρατούσε την τσάντα με ένα μονόχρωμα λουκ έτσι ώστε να μην έβγαζε μάτι ο συνδυασμός των δυο κομματιών το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα την αναζητούσε η fashion police!

 

 

Η Κέιτι Πέρι και η Μάιλι Σάιρους είναι τρανά παραδείγματα στιλιστικών ατοπημάτων για τα οποία καταζητούνται από την παγκόσμια fashion police! Η μεν Κέιτι το παράκανε με τους φιόγκους στα πλάγια και ενώ έχει κορμάρα το όλο λουκ θυμίζει τραγουδίστρια σε μπουζούκια γ’ κατηγορίας και η δε Μάιλι έγινε μπούχουχου queen στην προσπάθεια της να λανσάρει το boho chic λουκ!

 

 

Η Κλοέ Σεβινύ κάνει τα ματάκια μας να πονάνε με αυτή την εμφάνιση. Ζαχαρί φόρεμα με λωρίδες υφάσματος που αφήνουν σημαντικά μέρη του κορμιού της σε κοινή θέα, μαύρο μποτίνιπου δεν ταιριάζει και τζιν τζάκετ μας βάζουν σε υποψίες. Μήπως όντως βγήκε από το αστυνομικό τμήμα;

 

 

H Τζέσικα Σίμπσον εκτός του ότι δεν έχει αίσθηση του στιλ, μάλλον δεν έχει και αίσθηση του σώματος της. Το φορεματάκι της με το εξόγκωμα σαν φτερό στη δεξιά φωτογραφία δεν την κολακεύει καθόλου ενώ το σύνολο από τ’ αριστερά είναι κάπως άσχετο. Ένα τζιν σορτσάκι που πάντα ήθελε να φορέσει τέτοιο, ένα τζάκετ με παγιέττες που δεν ταιριάζει και μια καθημερινή τσάντα σε γκρι-λευκή απόχρωση. Κανονικά θα έπρεπε κάθε κομμάτι να φοριέται με ένα διαφορετικό ντύσιμο, αφού το όλο σε ένα εδώ δεν είναι ότι καλύτερο!

 

 

Η Λίλι Άλεν θυμίζει τουλάχιστον θείτσα που φόρεσε ότι είχε στη ντουλάπα και βγήκε να φωτογραφηθεί! Πράσινο πλισέ φόρεμα και κοντό ασημί ζακετάκι που δένει σε φιόγκο είναι το λουκ που αναζητά η fashion police, ας την "πιάσει" κάποιος!

 

 

Κι όμως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μπαίνει σε αυτή την κατηγορία, γεγονός που αποδεικνύει ότι ακόμη και οι ιέρειες της μόδας έχουν bad style days. Το σωμών λαμέ φόρεμα της δε μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πράσινο σακάκι και χαϊμαλιά. 

Πηγή:  womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...