Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το τρεντ που μαγνητίzει: μανικιούρ με μαγνήτη

Τα τρεντ στα βερνίκια νυχιών μπορεί να είναι πολλά όμως λίγα είναι εκείνα τα τρεντ που σε καθηλώνουν και κάνουν όλες σου τις φίλες να σε κοιτάζουν στα…νύχια!

Για να είσαι ενημερωμένη για τα πιο hot τρεντ στα νυχάκια, μάθε τα πάντα για το βερνίκι με τα ρινίσματα ή αλλιώς το μαγνητικό βερνίκι που δημιουργεί τα πιο σέξι σχέδια στα νυχάκια σου!

 

 

 

 

 

Γενικά: είναι πολύ σούπερ και εύκολο να δημιουργήσεις αυτά τα σούπερ σχέδια στα νύχια σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις το βερνίκι στα νύχια σου και να το αφήσεις να στεγνώσει, ενώ μπορείς να το πετύχεις άνετα και μόνη σου στο σπίτι χωρίς αν δώσεις ένα κάρο λεφτά στο μανικιούρ σου για να δείχνει λαμπερό και ιριδίζον! Μην ξεχνάς ότι το βασικό είναι να έχεις προμηθευτεί το ειδικό βερνίκι με τα ρινίσματα που δημιουργούν τα διάφορα σχέδια!
Πώς θα το πετύχεις: η απαραίτητη διαδικασία είναι η στάνταρτ ρουτίνα περιποίησης των νυχιών σου που ακολουθείς δηλαδή: αφαιρείς τα πετσάκια όπως στο κανονικό μανικιούρ έτσι ώστε αν μεγαλώσεις η επιφάνεια ου νυχιού και το αποτέλεσμα να είναι πιο εντυπωσιακό!
Βήμα πρώτο: σαν καλό κορίτσι αφού απομακρύνεις πετσάκια και παρανυχίδες, άπλωσε τη βάση στο νυχάκι σου! Αφού απλώσεις τη βάση παίρνεις ανά χείρας το «μαγνητικό»βερνίκι και αρχίζει το πανηγύρι!
Βήμα δεύτερο: τώρα πρέπει να πάρεις το ειδικό βερνίκι με τα ρινίσματα και να απλώσεις ένα παχύ στρωματάκι στα νυχάκια σου με προσοχή να μην ξεφύγεις καθόλου αλλά να το απλώσεις τέλεια και θα χρειαστείς σίγουρα λίγο περισσότερο σε ποσότητα βερνίκι από ότι συνήθως με το απλό βερνίκι. Και όλα αυτά για να δημιουργηθούν τέλεια τα σχέδια στη συνέχεια με τη βοήθεια του μαγνήτη!
Βήμα τρίτο: στη συνέχεια και πριν αρχίσει να στεγνώνει πρέπει να πλησιάσεις τον ειδικό μαγνήτη σε απόσταση περίπου 3 εκατοστών αλλά φρόντισε να μην ακουμπήσεις επάνω στα νυχάκια σου για να «πιάσει»καλύτερα! Εξάλλου και κάποιο λαθάκι να κάνεις δεν υπάρχει λόγος πανικού αφού τα σχέδια που δημιουργούνται είναι μοναδικά και αυτό είναι που κάνει την συγκεκριμένη τεχνική τόσο ιδιαίτερη!
Βήμα τέταρτο: μια ακόμη στρώση top coat είναι απαραίτητη και εδώ όπως σε ένα απλό μανικιούρ για να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σου και αποτέλεσμα που θα τους ξετρελάνει όλους!
Οι ατέλειες: δεν πρέπει να σε φοβίζουν καθόλου, αφού ούτε που φαίνονται λόγω της ιριδίζουσας όψης του μανικιούρ!
 Η πιο τρέντι τάση τα μεταλλικά νύχια τώρα αναδεικνύουν τα χεράκια σου χωρίς αν χαλάσεις ευρώ για μανικιούρ! 
Πηγή: www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...