Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Dirty Sexy...Men!!!

Είναι σέξι, όχι με τα πρότυπα της αρμονίας, αλλά με αυτό που εκπέμπουν. Έχουν μια ζωώδη γοητεία που απέχει αρκετά από τα politically correct αμερικάνικα στάνταρ. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι καν ωραίοι. Τι σημασία έχει; Είναι κάτι σπουδαιότερο: αρσενικά. Και το αποτέλεσμα μετράει υπέρ τους...
















Μπενίτσιο ντελ Τόρο
001095 sxmn
Βασικό ένστικτο
Ο μελαχρινός Λατίνος από το «Traffic»,  τα «21 Grams» το «Sin City» το «Wolfman» κ.τλ δεν ξέρει μόνο να κινείται με μαεστρία ανάμεσα στην τέχνη και το meinstream.  Με τα «χρυσά» -κουκουλωτά μεν-αλλά αινιγματικά του μάτια θυμίζει κάπως τον Ντι Κάπριο σε μελανούρι και σε πιο ωραίο, και καίει καρδιές Αυτά είδε κι η Σκάρλετ Γιόχανσον κι έκανε ένα πέρασμα από την αγκαλιά του. Μετά, πήγε και παντρεύτηκε τον φλώρο Ραίαν Ρέινολτς.

Βανσάν Κασέλ
011095 sxmn
Η αβάσταχτη γοητεία της αλαζονείας
Γιος ηθοποιού από τα 15 του βγήκε στο κουρμπέτι, παίζοντας σε πολλές ταινίες.
Τον είδαμε στο «Ocean Twelve» συμμετέχει και στο σίκουελ «Ocean Thirteen» αλλά δεν είναι οι περγαμηνές του, ο λόγος που τον αναφέρουμε...Το ειρωνικό του ύφος κι η αντισυμβατική γοητεία του, σε κάνουν να θες να του ρίξεις μια μπάτσα. Ή ακόμη καλύτερα να σου ρίξει κι αυτός (μία όμως, γιατί κατά τα άλλα είμαστε κατά της βίας)
Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε κι η Μόνικα Μπελούτσι και του πε το «Ναι» και τον παντρεύτηκε το 1999 και του κανε μια κόρη. Το ότι κάθισε να τη σκηνοθετήσει στο «Μη αναστρέψιμος», το κανε μάλλον για να μας πείσει ότι τους ενώνουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες....

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
021095 sxmn
Το «κακό» παιδί
Όχι πες: δε θες να σουρθείς μαζί του στα καταγώγια, να ξενυχτήσεις, να «καείς», να ζήσεις μπουκοφσκικές νύχτες, να ξεπεράσεις τα όρια;
Κι αυτός βλέποντας τον καθρέφτη του, αυτό ήθελε και το κανε...Τον πρωτοπροσέξαμε στο «Less than zero» πήρε Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Τσάρλι Τσάπλιν» και έφαγε τη ζωή του  μπαινοβγαίνοντας  στα κρατητήρια και τα κέντρα αποτοξίνωσης μέχρι το 2001. Τότε γνώρισε «εκείνη» που τον έβγαλε από το βούρκο τον παντρεύτηκε το 2005 και του έκανε δυο παιδιά, αποδεικνύοντας πως η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση, να σώσεις το κακό παιδί, μερικές φορές βγαίνει πραγματική.

Χαβιέ Μπαρδέμ
031095 sxmn
Πρωτογενής γοητεία
Με Όσκαρ και Χρυσή σφαίρα και Bafta και την Πενέλοπε Κρουζ ο Χαβιέ δεν έχει αφήσει και πολλά να μας αποδείξει.  Μπορεί να ξεχώρισε για την ερμηνεία του στο «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους» αλλά εμάς μας έμεινε αξέχαστος στο « Vicky Christina Barcelona». Τι κι αν έχει μεγάλο κεφάλι και μεγάλη απόσταση μύτης στόματος; Το παλικάρι είναι αρσενικό.
Μάλλον κι αυτός πόνταρε στο εφέ που έκανε στις γυναίκες, και τις εποχές της αφραγκίας, του έκανε τον στρίπερ στη Μαδρίτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πενέλοπε δεν θα πλήξει ποτέ...

Σιλ
041095 sxmn
Μαύρος Πάνθηρας
Με πλισέ πρόσωπο και πολύ μακριά από τα τρέχοντα πρότυπα της ομορφιάς, συχνά χαρακτηρίστηκε «τέρας δίπλα στην επί επτά χρόνια γυναίκα του, μητέρα των τριών παιδιών του και άγγελο της Victoria Secret, Χάιντι Κλουμ.
Με Grammy και Brit awards στο βιογραφικό του και πάνω από 20.000.000 πωλήσεις των άλμπουμ του, είναι σαφές ότι έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική σκηνή. Όσο κι αν βλέπεις ότι είναι ασχημάντρας, δεν μπορείς να παραβλέψεις την γοητεία του αιλουροειδούς που του δίνει αυτό το ζωώδες, το βρόμικο, το σχεδόν ποινικά κολάσιμο...

Μαικλ σι Χολ
051095 sxmn
Ξεκίνησε την καριέρα του υποδυόμενος τον γκέι παπά στο «Six feat under» για να γίνει ο πιο χαρισματικός σίριαλ κίλερ στο «Dexter». Με τετράγωνο πρόσωπο, χοντρό σβέρκο και στενά χείλη, απέχει πολύ από την ιδανική ομορφιά. Έχει όμως αυτήν τη στιβαρή, σίγουρη κίνηση, κι αυτή την κτηνώδη αταραξία, που  σε κάνουν να παρακολουθείς τους φόνους του με κομμένη την ανάσα, συμπάσχοντας με τα ζωώδη πάθη του.
Πήρε τη Χρυσή σφαίρα, με σκουφάκι, λόγω της περιπέτειάς του με την υγεία του ( είχε λέμφωμα) κι εκεί ξέρω πολλές που ήθελαν να τον πάρουν αγκαλιά.
Ο δεύτερός του γάμος, με την αδελφή του στη σειρά Dexter, έληξε άδοξα, περίπου μαζί με την περιπέτεια της υγείας του.

Πατρικ Ντέμπσει
061095 sxmn
Bedroom eyes
Ο Mac Dreamy του Greys Anatomy είναι ο πιο ωραίος της λίστας, με ή χωρίς ιατρική μπλούζα.  Ιρλανδοαμερικάνος που στα 80’ς έπαιζε σε σαχλοκωμοδίες, με χαίτη κάγκουρα κι έκανε και τον ζογκλερ.
Απέδειξε ότι δε μασάει πουθενά, όταν παντρεύτηκε το 87, στα 21 του, την μητέρα του καλύτερού του φίλου που τον πέρναγε 27 χρόνια. Ο γάμος κράτησε επτά χρόνια.
Από το 99 στεφανώθηκε την μακιγιέζ Τζίλιαν Φινκ κι έχουν τρία παιδιά μαζί.
Τι κι αν είναι δυσλεκτικός; Με τέτοια υγρά μάτια...μας νοιάζει; Δεν μας νοιάζει...

Τζέραλντ Μπάτλερ
071095 sxmn
This is Sparta
Είναι Σκωτσέζος. Πήγε και νομική στη Γλασκώβη.
Ξεχώρισε στο μιούζικαλ « Το Φάντασμα της Όπερας» αλλά στους 300 μας πυροδότησε την φαντασία όταν, πασαλειμμένος με λάδι, μας απειλούσε πως «Tonight we dine in hell».
Στο «P.S. I love you» με τη Χίλαρι Σουάγκ, ξύρισε το μούσι του πολεμιστή κι είδαμε ότι έχει μάγουλα, αλλά δεν μας χάλασε και πολύ. Προσπάθησε να ακουμπήσει την ευαίσθητη χορδή μας, και τα κατάφερε. Άσχετα αν τον προτιμάμε να τρομοκρατεί τους βαρβάρους με τον μίνι χιτώνα του και το σπαθί του.
Σαν κάθε ζεν πρεμιέ που σέβεται τον εαυτό του, τα φτιαξε με τη Τζένιφερ Άνιστον για λίγο, αλλά την χώρισε, όπως συνέβη και με πολλούς άλλους.

Σέμαρ Μουρ
081095 sxmn
Σοκολάτα υγείας
Ξεκίνησε να μιλάει αγγλικά στα έξι του, καθώς έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Ολλανδία και το Μπαχρέιν.
Με σοκολατένιο δέρμα, κληροδοτημένο από τον πατέρα του αλλά λευκά χαρακτηριστικά, από την Καυκάσια μάνα του, έχει ένα είδος υποδόριας γοητείας, που βρίσκεις σε εξημερωμένα αιλουροειδή.
Τον βλέπουμε να κάνει παλικαριές ως πράκτορας της CIA στην Νετ τα βράδια, στο «Criminal Minds» και για κάποιο λόγο, αναρωτιόμαστε ποιος εγκληματικός νους, σκέφτηκε να τον έχει ντυμένο με κοστούμι πράκτορα. Χάθηκε μια φούστα Ταρζάν;

Ντουέιν Τζόνσον
091095 sxmn
Ωμή γοητεία
Είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης. Έπαιξε στους «Μαχητές των δρόμων, Ληστεία στο Ρίο» , χώρισε μετά από 10 χρόνια το 2007 κι έχει ένα κοριτσάκι και δηλώνει ευθαρσώς:
«Κρύβω μέσα μου ένα ζώο που χρειάζεται κρέας»
Φτιάξε μας κι άλλο...








Πηγή:marymary.gr 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...