Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι ανοιξιάτικες εμμονές των stars

Ποιος είπε ότι οι stars δεν έχουν στυλιστικές εμμονές; Παρακάτω θα δεις 5 αγαπημένες trend-setters και τις ανοιξιάτικα στυλιστικά favorites τους για να πάρεις κι εσύ ιδέες!

Δες τα αγαπημένα των Nicole Richie, Rihanna, Olivia Palermo, Lauren Conrad, Rosie Huntington - Whiteley και πάρε ιδέες!








 








Olivia Palermo – Μακριές φούστες:


Η αγαπημένη trendsetter της Miss Bloom δεν χορταίνει να φορά μακριές φούστες που τονίζουν την αδύνατη σιλουέτα της. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι δεν τις φορά με την boho εκδοχή τους αλλά δημιουργεί ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο αξίζει να αντιγράψεις την ιδέα της για το γραφείο και τις βραδινές σου βόλτες.

Rihanna – Κοντά shorts


Η Rihanna φοράει το shorts σε κάθε εκδοχή του δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα πολύ κοντά, «καυτά» σχέδια (εσύ παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις με το κοντό μήκος). Αν το στυλ σου είναι πιο cool και casual θα διαλέξεις την denim εκδοχή, αν είσαι πιο girly μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο υφασμάτινο σε μια πιο γλυκιά απόχρωση ενώ αν φέτος έχεις αποφασίσει να ενδώσεις τη fluo-mania ένα shorts σε κίτρινη απόχρωση θα περάσει το μήνυμα που θέλεις!

Rosie Huntington Whiteley – Aνοιξιάτικα booties


Δίνουν boho αέρα σε κάθε outfit και είναι από τα πιο χαριτωμένα items που έχουμε δει τελευταία. Αυτά που φοράει συνεχώς το διάσημο top model φέρουν την υπογραφή της Ιsabel Marant αλλά στην αγορά θα βρεις πολλά αντίστοιχα σχέδια σε πιο προσιτές τιμές. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή είναι το πόσο ψηλά ή χαμηλά θα φτάνουν για να μην παραμορφώνουν τις γάμπες σου.

Lauren Conrad – Ρίγες


Τι πιο καλοκαιρινό και all – time classic από ένα ριγέ top; Θα το φορέσεις στην κλασική του λευκή – μπλε εκδοχή αλλά και στην εξίσου επίκαιρη λευκή – κόκκινη. Πώς θα συνδυάσεις όμως το striped top σου για να δείχνει ακόμα πιο ενδιαφέρον; Οι ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ κολακεύουν ιδιαίτερα το ριγέ μοτίβο ενώ πολύ ωραία ιδέα είναι και το mix & match με animal print στοιχεία.

Nicole Richie – Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου


Η Nicole ήταν αυτή που (με τη στυλιστική βοήθεια της Rachel Zoe) καθιέρωσε τα μεγάλα γυαλιά στην μετά – 70’s εποχή και τα τελευταία χρόνια αποχωρίζεται πολύ σπάνια τα αγαπημένα της oversized σχέδια. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχέδιο που βλέπεις στις φωτογραφίες ανήκει στη συλλογή “House of Harlow” που σχεδιάζει η ίδια η Nicole! Τα μεγάλα γυαλιά παραμένουν επίκαιρα σε κάθε εκδοχή τους αλλά αν θέλεις το πιο must σχέδιο τότε μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για ένα ζευγάρι cat – eye γυαλιά. 







Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...