Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μαγιώ για όλα τα κορμάκια!!!

Είναι η δύσκολη εποχή που σε ένα μικρό δοκιμαστήριο ερχόμαστε αντιμέτωπες με μεγάλα διλλήματα κι ενοχές. Ενοχές για τα πατατάκια του χειμώνα, την αποχή από τα γυμναστήρια και διλλήματα για το πιό στυλ σου πάει περισσότερο, καλύπτει τις ατέλειες και προβάλλει τα ατού. Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε μαγιώ κορίτσια. Πιό κάτω θα δείτε τα περισσότερα είδη μαγίω που θα βρείτε στην αγορά και το πιό στυλ ταιριάζει σε κάθε σώμα..
















011057 swmwr
Πιν απ αισθητική. Το ψηλοκάβαλο μαγιώ είναι το καινούργιο χιτ της χρονιάς. Είναι δύσκολο να αντισταθείς σε αυτή τη ρετρό ρομαντική τάση που κάτι μου λέει ότι καθόλου δεν αρέσει στο άλλο φύλο.

021057 swmwr
Το κλασσικό κι αγαπημένο τριγωνάκι. Δεν γίνεται να μην έχεις τουλάχιστον ένα τέτοιο. Προσοχή στους κόμπους, να είναι δεμένο με σιγουριά για να μην υπάρξουν ατυχήματα.

031057 swmwr
Ένα κομμάτι και καλό. Το ότι είναι ολόσωμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και σέξυ. Ίσα ίσα. Προσέξτε όμως το αντηλικακό γιατί με τέτοια μαγιώ τα σημάδια είναι αστεία.

041057 swmwr
Σουτιέν με ενίσχυση και βρακάκι μεγαλύτερο. Το βρακάκι αυτό το βρίσκω τραγικό, αλλά το σουτιέν με ενίσχυση μπορεί να είναι θαυματουργό για εκείνες που χρειάζονται υποστήριξη.

051057 swmwr
Μερικές κυρίες νιώθουν περισσότερη ασφάλεια με κάτι τέτοιο. Ιδανικό για γυναίκες με μεγάλη η χαλαρή κοιλιά, κάνει λίγο σαν μαγιώ από άλλη εποχή.

061057 swmwr
Αν θες να βάλεις τριγωνάκι από κάτω αλλά το στήθος σου δεν αντέχει σε τριγωνάκι σουτιέν, αυτό το κόψιμο είναι ιδανικό, για να είναι καλυμένο το στήθος και να αποφύγεις τα ατυχήματα την ώρα που βγαίνεις μετά τη βουτιά.

071057 swmwr
Ωραίο στυλ και το αθλητικό μαγιώ, δεν λέω, μ' αρέσει.

081057 swmwr
Νιώθεις μια ασφάλεια με αυτό το μαγιώ. Καλύπτει και μαζεύει επιπλέον μάζα που θέλεις να κρύψεις, να πετάξεις, να αποβάλεις και δεν το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα.

091057 swmwr 













 

Πηγή:  marymary.gr

Ιδανικό για μαύρισμα χωρίς γραμμές στο ντεκολτέ. Θα είναι πιό εύκολο να φορεθεί από κορίτσια με κανονικό ή μικρό στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...