Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η στιλιστική εξέλιξη της Victoria Beckham!

H Victoria Beckham είναι από τις γυναίκες που λατρέυουν τη μόδα από πολύ νωρίς στη ζωή τους.. κάνοντας λάθη, μαθαίνοντας και πραγματοποιώτας το μεγαλύτερο όνειρο πολλών κοριτσιών ..να γίνει επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων και αξεσουάρ!


















Victoria Beckham, 1996

H Victoria Beckham δεν είναι ακόμη Beckham αφού κάνει καριέρα με το δικό της επίθετο, Adams και είναι μέλος του δημοφιλές girl band, Spice Girls. Το φουσκωτό ασημί μπουφάν μάλλον σε κάνει να αναρωτιέσαι πως ο David ερωτεύτηκε την προσωπικότητα της. 



 

Victoria Beckham, Spice Girl 1997

H Victoria Beckham ως Spice Girl είχε το ψευδώνυμο "Posh" αφού της άρεσε το καλό ντύσιμο και ήταν η κοκέτα της παρέας.. (!) μην σε εκπλήσσει αφού σε σύγκριση με τις άλλες του Group  που κυκλοφορούσαν με παπούτσια κοθόρνους ,κάνανε αταίριαστους συνδυασμούς που έμοιαζαν με καρναβαλίστικές στολές εκείνη ήταν η πιο κομψή. 



Η Victoria γνωρίζει τον David!

Oι φήμες τους θέλουν ζευγάρι κι εκείνη παρέα με τον αγαπημένο της David κάνουν δημόσια εμφάνιση με σκοπό να γνωστοποιήσουν τον αραββώνα τους. Επιλέγει να φορέσει μακρύ παλτό με mini μαύρο φόρεμα και ασημένια πέδιλα. Μπορεί η εμφάνιση της να σου μοιάζει παράτερη αλλά από το '99 μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Θα τολμήσω να πω πως δεν μου μοιάζει καθόλου λάθος αυτό που φοράει.






Victoria Beckham, η Beckham εποχή!

H εποχή Beckham έχει επίσημα ξεκινήσει και το ζευγάρι με μότο τους ντύνομαι ασορτί είναι πλεόν γεγονός. Βινίλ ολόσωμες φόρμες και οι δύο λοιπόν σε ένα concept μοτοσυκλετιστή χωρίς λόγο και αιτία. Μακράν κακόγουστο ενώ ακόμη έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη η εμφάνιση David - Victoria με total white κοστούμια - tragic!



Victoria Beckham

Πλέον είναι λίγο ανησυχητικό το στιλ της αγαπημένης περσόνας. To συγκρότημα μοιάζει να διαλύεται και η Victoria ξεκινάει την εξόρμηση στους μεγάλους οίκους με μοναδικό της σύμβουλο την προσωπική της αισθητική. Φόρεμα με έντονη διχρωμία, δαντέλα και βαθύ σκίσιμο στο πόδι που καταλήγει σε ουρά. 




Victoria Beckham, η Beckham εποχή!

Με το που βλέπεις αυτή τη φωτογραφία συνειδητοποιείς πως πρόκειτε για άλλη εποχή. Το σύνολο δεν είναι άσχημο με ολόσωμη φόρμα και animal print - zebra μποτάκι αλλά το ντύνομαι όμοια με τον άντρα μου δεν μένει μόνο εκεί...πλέον ο κομμωτης μας κάνει ακριβώς την ίδια κουπ. 




Victoria Beckham, η έξυπνη!

Mε λευκό κοστούμι και χρωματιστό κολιέ ήθελε να κάνει ένα smart σύνολο καθώς μακραίνει και το μαλλί της. Θα ήταν καλό όταν επιλέγουμε κοστούμι να είναι στο νούμερο μας ώστε να μην μοιάζει δανεικό. 


Victoria Beckham, το δράμα!

Η Victoria κάνει σολο καριέρα και βγάζει το πρώτο της single με τίτλο 'Out of your mind' που αποδεικνύεται πως και η ίδια είχε χάσει το μυαλό της με τέτοιο ρούχο που επέλεξε! Από που να ξεκινήσεις και που να καταλήξεις; Το δερμάτινο σύνολο, τη ζώνη, τα γάντια, τις μπότες ή τη μπαντάνα;

Σίγουρα αυτή η φωτογραφία έχει καεί από την ίδια!





Victoria Beckham 2004

Yπάρχει μία ειδική κατηγορία στο εξωτερικό για τις γυναίκες ποδοσφαιριστών που ονομάζεται WAG και καλύπτει τις συζήγους και συντρόφους των αθλητών αυτών. Πρόκειτε σύμφωνα με δημοσιεύματα για κορίτσια που θέλουν να είναι sexy, κάνουν μαλλί, νύχι καθημερινά,έχουν ψεύτικο στήθος και συνήθως ψεύτικο χρώμα δέρματος. Η Victoria σε τίποτα δεν θυμίζει την chic γυναίκα του σήμερα με την φανέλα φόρεμα, τις μπότες και τη ζώνη που αναμφισνήτητα την μετέτρεπαν σε πολύ sexy θηλυκό. 




Victoria Beckham, Dolce&Gabbana 2003

Η Victoria επιλέγει φόρεμα του οίκου Dolce&Gabbana με δαντέλα, ένα φόρεμα που δεν θα πω πως ήταν λάθος. 




Victoria Beckham 2005

Δεν είναι και λίγο να μιλάει όλος ο πλανήτης για τον άντρα σου και τις ( υποτιθέμενες) απιστίες του.. η ανασφάλεια οδηγέι τη γυναίκα σε extreme συμπεριφορές και σίγουρα το σκαφτό αυτό φόρεμα ήταν μία αντίδραση και επιθυμία απόδειξης πως είναι κι εέκιη εξίσου ποθητή. 




Victoria Beckham, 2006

Kαλεσμένη στο show του οίκου Chanel με μαύρο σύνολο και γυαλιά ηλίου μάσκα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι να σκέφτηκε ο Karl Lagerfeld όταν την είδε;



Victoria Beckham, 2007

Ένα χρόνο μετά η Victoria κόβει για ακόμη μία φορά τα μαλλιά της και εμφανίζεται σταβραβεία MTV με  μπούστο μαύρο, σορτσάκι κοντό με παγιέτα, λευκό κοντό σακάκι, γάντια και γόβες με λουράκι. Ένα πράγμα έχω να πω: η υπερβολή δεν βοήθησε ποτέ κανέναν!




Victoria Beckham, η κομψή!

Ποιά είναι η κυρία και τι σχέση είχε με την προηγούμενη; Η Victoria Beckham βρίσκεται στο Παρίσι παρέα με την Katie Holmes και είναι φανερή η διάθεση της να αποβάλλει οτιδήποτε την έκανε να μοιάζει με τον ορισμό WAG. Απόλυτα κομψή μέσα στο λευκό  Alaia φόρεμα της κερδίζει τις εντυπώσεις. 




Victoria Beckham, η κομψή!

Πολύ κομψή με θηλυκό φόρεμα σε απόχρωση του μπεζ και σεταρισμένες άψογα γόβες στην ίδια απόχρωση. Η Victoria αρχίζει και κατακτάει τον τίτλο του style icon!





Victoria Beckham, η ομώνυμη σειρά!

H Victoria κόβει τα μαλλιά και το όνειρο της γίνεται πραγματικότητα, η ομώνυμη σειρά με ρούχα και αξεσουάρ είναι γεγονός! Ο κόσμος της μόδας την επικροτεί και η ίδια γίνεται ακόμη δημοφιλέστερη για την κομψή αισθητική της. 

 

Victoria Beckham, η καταξιωμένη!

Mόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς της η Victoria είναι πλεόν καταξιωμένη στον χώρο της μόδας και πιο σίγουρη από ποτέ για αυτό που είναι. Αυτό είναι ολοφάνερο μέσα από τις πιο ατημέλητες εμφανίσεις της με φυσικό της χαρακτηριστικό το μινιμαλισμό. 














Πηγή: tlife.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...