Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Tα μαγιό που θα παίξουν φέτος

Μεγάλο, Ελληνικό καλοκαίρι, μας είχες λίγο στο hold αλλά είσαι -επιτέλους- εδώ.
Και σήμερα είναι που ανοίγεις το συρτάρι, παίρνεις μια βαθιά ανάσα από το άρωμα παραλίας που κρατάνε οι πετσέτες, τα καπέλα και τα μαγιό.
Είπαμε τη λέξη μαγιό;













Λοιπόν, η πιο καλή επένδυση στην καλοκαιρινή ντουλάπα μας είναι το μαγιό, πολύ απλά γιατί είναι το πιο hot ρούχο της εποχής. Βρήκαμε τις βασικότερες τάσεις και μερικά από τα μαγιό που θα κάνουν πάταγο:
Retro fever. Δεν περνάει με τίποτα. Ό,τι και να κάνουμε, το trend που κυριάρχησε στις φετινές πασαρέλες θα κατακτήσει και τις ξαπλώστρες. Η γραμμή του ξεχωρίζει. Το 50′s bikini είναι ψηλόμεσο και μπόλικο. Έχει μπανέλες, άνετα κορδόνια και juicy patterns με φρούτα, λουλούδια και πουά ώστε να μοιάζετε λίγο με pin-up. Δοκιμάστε το εάν σας αρέσει το trend και θέλετε να κάνε ένα statement μόδας στην άμμο.

 

H Gwyneth Paltrow στην ταινία «Τhe Talented Μr.Ripley»

 

Πουά μπικίνι από τα H&M



Coachella dreaming. Hippy chic με όλη τη σημασία της λέξεως, το νέο boho μαγιό επιβάλλεται να έχει κρόσια, έθνικ μοτίβα και να είναι πιο petite, με κορδονάκια. Χωρίς αμφιβολία μια καθαρά σέξι πρόταση για την εμφάνιση παραλίας.
Χρώμα: είστε ελεύθερες να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει.

 


Mπικίνι από τα H&M
 


Ολόσωμο μαγιό Yamamay



Σε βλέπω fluo. Το fluo υπογραμμίζει ένα trendy look παραλίας κάνοντάς σας να μην περάσετε με τίποτα απαρατήρητη. Επιπλέον, με μαυρισμένη επιδερμίδα χαρίζει ένα σούπερ σέξι συνδυασμό.



Μπικίνι σε fluo από τα H&M



Galactic prints. Τα μεγάλα patterns τα είδαμε σε ρεπορτάζ ρούχων σε μπικίνι. Δοκιμάστε μπικίνι με πιο indie αφηρημένα σχέδια και ξεχωρίστε.

 


Mπικίνι Luna



Βeach babe. Η παραλία είναι ο φυσικός σας χώρος, σας αρέσουν τα χρώματα, το ασφαλές (πάντα) μαύρισμα γι΄αυτό και πάντα επιλέγετε μικροσκοπικά μαγιό που να έχουν χρώμα και να μην αφήνουν μεγάλα σημάδια στο σώμα σας.



Μπικίνι Yamamay



Club tropicana. To floral μαγιό είναι must have όπως και το floral, καλοκαιρινό φουστάνι σας. Φέτος, τα λουλούδια είναι πιο μεγάλα (όχι μικρά σε στυλ liberty) και μοιάζουν με τροπικά τοπία.

 


Mπικίνι από τα Accessorize



 


Ολόσωμο (πολύ καλή ιδέα και για δεύτερο μαγιό που μπορεί να λειτουργήσει και ως beachwear) από τα H&M








Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...