Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

7 τρόποι για αποκτήσετε τέλειο κορμί για μπικίνι

Βάλτε στόχους και ετοιμαστείτε για beach εμφανίσεις με αυτοπεποίθηση...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, τέρμα τα ψέματα. Η ώρα που πρέπει να δοκιμάσετε το περσινό μπικίνι σας έχει φτάσει, αλήθεια πόσο έτοιμες νιώθετε; Ο μήνας Μαϊος σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού για τους Έλληνες κι ας είναι μήνας της Άνοιξης. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να τα δώσετε όλα – με την ελπίδα ότι έχετε ήδη ξεκινήσει- για να είσαστε έτοιμες για τις πρώτες αποκαλυπτικές εμφανίσεις σας στην αμμουδιά.

Οι 7 στόχοι που πρέπει να θέσετε ώστε να έρθετε ποιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα:


Στόχος 1ος : Ιδρώστε, ιδρώστε, ιδρώστε. Τα κάλλη κόποις κτώνται. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει και ο δρόμος είναι ένας και οδηγεί στην πόρτα του γυμναστηρίου. Ακολουθήστε ευλογικά, ένα πρόγραμμα τόνωσης και γράμμωσης τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και να αρχίσετε να κάνετε καύσεις. Η πρωινή γυμναστική είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξυπνήσει το σώμα και να κάνει τον μεταβολισμό να δουλεύει καλύτερα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.


Στόχος 2ος: Κοιλιά γραμμωμένη και οπίσθια στα ουράνια. Αυτή είναι η εικόνα που θέλει κάθε γυναίκα να δει στον καθρέφτη όταν δοκιμάζει το μαγιό της. Πλησιάστε αυτό το στόχο με το να επικεντρωθείτε σε ασκήσεις που αφορούν αυτές τις περιοχές. Κάντε πολλές, πολλές επαναλήψεις μετά το ζέσταμα σας. Κοιλιακούς, πλάγιους, καθισματάκια, ροκανίσματα. Οτιδήποτε θα σας κάνει να γυμνάσετε και να σφίξετε αυτές τις περιοχές.


Στόχος 3ος : Μείνετε ενυδατωμένες. Για να καταπολεμήσετε την κατακράτηση και τα φουσκώματα, μια είναι η λύση. Το νερό. Παράλληλα είναι αυτό που δίνει ενέργεια στον οργανισμό και βοηθάει στην διαδικασία καύσης του λίπους. Το κρύο νερό δε κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά, αφού το σώμα στην προσπάθεια του να κρατήσει σταθερή θερμοκρασία, κάνει περισσότερες καύσεις, θεωρείται ο καλύτερος λιποδιαλυτής.


Στόχος 4ος : Μέσα οι βιταμίνες, έξω οι τοξίνες. Τρώτε τροφές που βοηθούν τον οργανισμό να αποτοξινωθεί φυσικά, αφού λειτουργούν ως διουρητικά. Επιλέξτε τροφές όπως το αγγούρι, τα σπαράγγια, το πράσινο τσάι, και γενικότερα τροφές που είναι υψηλές σε μεταλλικά στοιχεία, στην βιταμίνη C αλλά και στην καφεϊνη με προσοχή όμως εδώ.


Στόχος 5ος: Τραφείτε απλά και υγιεινά. Όσο πιο σύνθετες και επεξεργασμένες οι τροφές που τρώτε, τόσο πιο δύσκολο να παλέψετε με τα κιλάκια που σας βασανίζουν και να αποκτήσετε ένα σώμα σε καλοκαιρινή ετοιμότητα. Φρέσκα λαχανικά και φρούτα, λίγο έως καθόλου αλάτι και ζάχαρη, κρέας και ψάρι στον ατμό ή ψητά και λίγο πολύτιμο ελαιόλαδο αρκούν.


Στόχος 6ος: Μειώστε το αλκοόλ. Αντί για ένα κρασάκι την ημέρα, επιλέξτε να το απολαμβάνετε 1-2 φορές την εβδομάδα ώστε να μην γεμίζετε το σώμα σας με κενές θερμίδες και να μην αφυδατώνεστε.


Στόχος 7ος : Σταθείτε στο ύψος σας. Η στάση του σώματος σας παίζει μεγάλο ρόλο στην γενική εικόνα σας και μπορεί να σας δείχνει πιο αδύνατη χωρίς να έχετε χάσει γραμμάριο! Κρατήστε τους ώμους σας ίσιους, τραβήξτε την κοιλιά σας μέσα και σφίξτε τους γλουτούς σας. Αυτή η ένταση στο σώμα αποτελεί από μόνη της μια ιδανική γυμναστική. Κάθε τόσο να ελέγχετε τη στάση που καθόσαστε και να προσπαθείτε να την διορθώνετε μέχρι να σας γίνει συνήθεια.










Πηγή:  jenny.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...