Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πρωτότυπα δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα για όλους αυτό τον καιρό -κυρίως οικονομικά- αλλά μην αφήσεις το γεγονός να χαλάσει αυτή τη μέρα δες το σαν ευκαιρία να κάνεις χαρούμενο τον άνθρωπο που σου πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο από όλα.
Και μην ανησυχείς…
Υπάρχουν και αρκετές ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις... 
Διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες...






 








Πες το με ένα λουλούδι. Η πρώτη, πιο απλή, εύκολη και παρόλο που μπορεί να θεωρηθεί συνηθισμένη έχει 100% εγγυημένη επιτυχία είναι ένα όμορφο μπουκέτο. Ή ακόμη και ένα μόνο λουλούδι. Πραγματικά. Η σκέψη και μόνο θα κάνει τη μαμά να χαμογελάσει στην καρδιά της.

Πράσινη κάρτα στα ψώνια. Αγόρασε μια κάρτα δώρου από το αγαπημένο κατάστημα της μαμάς σου, πρόσφερέ την σε εκείνη και δως της το δικαίωμα να πάει να αγοράσει αυτό που πραγματικά θέλει, με τη δική σου αγάπη.

Στην υγειά σου. Συνεννοήσου με το αγαπημένο της εστιατόριο και κέρασέ της ένα δείπνο με την παρέα της αρεσκείας της. Είτε με τον μπαμπά σου, είτε με τις φίλες της, το τραπέζι κερασμένο από σένα…

Ό,τι τραβά η ψυχούλα της. Ανάλογα με τα γούστα και τα χόμπι της, φρόντισε να της αγοράσεις το νέο βιβλίο της αγαπημένης της συγγραφέα, ή ένα καινούριο βιβλίο μαγειρικής, κηπουρικής, ή χειροτεχνιών. Ή ακόμη και την τηλεοπτική σειρά που αγαπά σε DVD, γιατί όχι; Στην ίδια λογική, μπορείς ακόμη να της αγοράσεις εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση, ή μια συναυλία που μπορεί να της αρέσει. Και πήγαινε μαζί της. Θα το ευχαριστηθεί περισσότερο.

Χρυσός συνδυασμός. Όσο χρόνο και αν χαρίσεις στη μαμά σου –τουλάχιστον αν είναι ελληνίδα- δεν είναι ποτέ αρκετός και το έχεις ακούσει ουκ ολίγες φορές, αυτό. Βρες λίγο, λοιπόν και βγάλε την εσύ έξω. Ιδιαίτερα αν δεν ζείτε πια στο ίδιο σπίτι, αυτή η ιδέα θα είναι σίγουρα η πιο επιτυχημένη. Λίγες ώρες μόνη μαζί σου, στο αγαπημένο της εστιατόριο… σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Χαλάρωση και απόλαυση. Όσο πρακτικό και να φαίνεται, ένα δώρο που θα κάνει τη μανούλα σου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, ακόμη και αν φυσικά μπορεί να το αποκτήσει μόνη της, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ένα κούρεμα, ή ένα χτένισμα, μια περιποίηση spa, ή ένα μασάζ, θα ενθουσιάσει τη μαμά. Να είσαι σίγουρη.

Δώρο με… χαρακτήρα. Πέρα από ό,τι μπορείς να βρεις στο εμπόριο, μια εξαιρετική ιδέα για δώρο είναι το ο,τιδήποτε μπορείς να προσωποποιήσεις. Για παράδειγμα, μια κούπα με τη φωτογραφία τη δική σας μαζί, των εγγονιών ή όλης της οικογένειας ή μια μπλούζα με τυπωμένο μήνυμα ή μια εικόνα. Ή και τα δύο. Θα είναι κάτι που θα της μείνει και θα της θυμίζει πάντα εσένα.

Ένα είναι το μήνυμα. Τελικά, το σίγουρο είναι πως ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσεις να της προσφέρεις, η ιδέα και μόνο ότι θυμήθηκες τη "μέρα" της θα είναι αρκετή. Μια αγκαλιά, ένα φιλί, μια κάρτα που μπορεί να φτιάξεις και μόνη σου –αν έχεις διάθεση- θα είναι πραγματικό… βάλσαμο!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου.










Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...