Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σου πάνε τελικά οι αφέλειες;

Ήρθε η ώρα να μάθεις αν είσαι μια από τις “τυχερές”!

Τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι, θέλουμε όλες να κάνουμε μια αλλαγή, να ανανεωθούμε και να νιώθουμε διαφορετικές. Η αλλαγή δεν αφορά μόνο την ντουλάπα μας αλλά και τα μαλλιά μας. Οι πιο τολμηρές λοιπόν, ίσως να επιχειρήσουν μια αλλαγή χρώματος, αλλά γι' αυτές που θέλουν απλώς μια γλυκιά αλλαγή, οι αφέλειες είναι η λύση που τους προτείνουμε...














Οι αφέλειες συνιστούν ένα απόλυτα θηλυκό κούρεμα, αφού σίγουρα έχει... τσαχπινιά, όμως, οι ειδικοί επιμένουν και πολλές από εμάς το ξέρουν από πείρα, ότι οι αφέλειες δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Για να κάνεις επιτυχημένες αφέλειες, βασικό χαρακτηριστικό που θα πρέπει να μελετήσεις είναι το σχήμα του προσώπου σου.

- Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο οι αφέλειες θα σε βοηθήσουν στο να το μακρύνουν ενώ σίγουρα θα προσδώσουν περισσότερη χάρη στα μάγουλα σου. Tip: όταν μακρύνουν λίγο οι αφέλειες, μια πλάγια φράτζα θα απογειώσει την κουπ σου.

- Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν πρόσωπο με αυστηρές γωνίες, τότε πρέπει να είσαι χαρούμενη γιατί οι αφέλειες θα σου τις τονίσουν με έναν εξαιρετικό τρόπο. Tip: Φρόντισε να μην είναι χοντρές και να καταλήγουν σε μύτες πάνω από τα μάτια. Θα μακρύνουν το πρόσωπο σου.

- Οι αφέλειες σε ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ίσως να σου τονίσουν περισσότερο το κάτω μέρος του προσώπου σου. Για να το αποφύγεις προτίμησε τις πλάγιες αφέλεις ή ακόμα καλύτερα μία μακρυά φράτζα.

Έχεις οβάλ πρόσωπο; Το πρόσωπο passe-partout; Απορώ πως δεν έχεις κάνει ακόμα. Προφανώς, και οι αφέλειες θα σου πάνε σε οτιδήποτε στυλ θελήσεις εσύ. Tip: απέφυγε τις πολύ κοντές αφέλειες που έχουν φύγει πλέον από την μόδα.

Extra info:

  • Για να κάνεις αφέλειες καλό θα ήταν τα μαλλιά σου να μην είναι σγουρά, καθώς, για να σταθούν οι αφέλειες, τα μαλλιά θα πρέπει να ειναι ίσια ή έστω ελάχιστα σπαστά.

  • Μια στρογγυλή βούρτσα θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος για να μην φαίνονται οι αφέλειες σου σαν “υπόστεγο”.

  • Τέλος, αφότου έχεις αποφασίσει τι θες να κάνεις καλύτερα να μην το επιχειρήσεις μόνη σου. Υπάρχουν πολλά είδη αφελειών και σίγουρα ο κομμωτής σου ξέρει καλύτερα. Αφήσου στα μαγικά του χέρια, λοιπόν, και θα δεις ότι θα δικαιωθείς...








Πηγή:  missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...