Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Φεστιβάλ Καννών: Δες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Eva Longoria, Diane Kruger, Eva Herzigova, Freida Pinto και άλλοι με looks πολλών αστέρων!

To 65o Φεστιβάλ των Kαννών σήκωσε αυλαία το βράδυ της Τετάρτης με την crème de la crème του κινηματογράφου να παρελαύνει στο κόκκινο χαλί μπροστά από εκατοντάδες paparazzi! Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μυθική Marilyn Monroe και φιλοξενεί συνολικά 91 ταινίες από 30 χώρες!
















Η Eva Longoria συντέλεσε στη φαντασμαγορική έναρξη του φεστιβάλ φορώντας Marchesa. H τουαλέτα της με αποκαλυπτική πλάτη και μεγάλη ουρά από φτερά στο πίσω μέρος ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο εντυπωσιακή της βραδιάς και ανέβασε πολύ ψηλά τον πύχη για τις μέρες που ακολουθούν.



Η Diane Kruger ξέρει αρκετά καλά τα κατατόπια και τις σκάλες του Φεστιβάλ, καθώς τις έχει ανέβει πολλές φορές! Επέλεξε μια αέρινη τουαλέτα Giambattista Valli Couture στην απόχρωση του aqua που "υπογράμμιζε" το χρώμα των ματιών της. Το ελαφρύ αεράκι της Νότιας Γαλλίας έδινε ακόμα περισσότερο όγκο στο φόρεμα κάνοντας πιο επιβλητική την εμφάνιση της.





 
 
 
 



Η Lana Del Ray περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Moonrise Kingdom φορώντας μια μαύρη τουαλέτα Alberta Ferretti. Συμπλήρωσε το look με ένα κολιέ Chopard που είναι άλλωστε και ο χορηγός του φεστιβάλ.



Το look της Freida Pinto ήταν σίγουρα το πιο δροσερό και φρέσκο της βραδιάς. Επέλεξε τουαλέτα Michael Angel με αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι.



To Φετσιβάλ Καννών δεν νοείται χωρίς Atelier Versace! Η Jane Fonda ήταν η πρώτη κυρία της βραδιάς που μας παρουσίασε ένα κομμάτι από την καλοκαιρινή συλλογή.



Η Jessica Chastain επιστρέφει στο φεστιβάλ για την πρεμιέρα του ‘Moonrise Kingdom’ φορώντας τουαλέτα Alexander McQueen Fall 2012 συνδυασμένη με Louis Vuitton κοσμήματα.
 
 



Η πρωταγωνίστρια της ταινίας ‘Moonrise Kingdom’, Tilda Swinton περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της φορώντας μια δημουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή Haider Ackermann, με τον οποίο άλλωστε συνεργάζονται συχνά για τα red carpet looks της (ανάμεσά τους και αυτό στις Χρυσές Σφαίρες '12).



Και τέλος, η πρεμιέρα ενός τόσο σημαντικού φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία ενός top model με υψηλή ραπτική! Η Eva Herzigova βρέθηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ροζ τουαλέτα με απλικαρισμένες παγιέτες Dolce & Gabbana και κολιέ Chopard.
 

H Eva συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί! Για την πρεμιέρα της ταινίας "De Rouille et D’Os" επέλεξε μια λευκή τουαλέτα Emilio Pucci με πιο μικρή ουρά (σε σύγκριση με την υπερπαραγωγή της προηγούμενης μέρας) και σκουλαρίκια Damiani Belle Epoque Collection.




Η Freida Pinto είναι η επιτομή του "δροσερού και σέξι". Επιλέγει τουαλέτα Atelier Versace στο χρώμα του lime με χρυσά κύματα στη μέση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με clutch και peep toes Salvatore Ferragamo.


H Lady Dior Marion Cotillard έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας της με μια τουαλέτα με την υπογραφή του οίκου Christian Dior με μαύρο μπούστο και τούλινη φούστα στην απόχρωση του midnight blue. H πιο ωραία λεπτομέρεια της εμφάνισης της ήταν το Chopard head band με το οποίο είχε στολίσει το εντυπωσιακό της updo.




Μετά από μια εκθαμβωτική πρώτη παρουσία στο χαλί, η 74χρονη Jane Fonda επιστρέφει με μια πιο μίνιμαλ τουαλέτα διά χειρός Stella McCartney! To εφέ της αντίθεσης λευκού - μαύρου δίνει το απόλυτο σχήμα κλεψύδρας στη φιγούρα της.


Η Jane Fonda φτάνει με τη λιμουζίνα της


Eva, Jane και Freida



H Marion Cotillard έφτασε στο Photocall της ταινίας της ‘De Rouille et D’os’ φορώντας Christian Dior! Επέλεξε ένα μίντι ρομαντικό φόρεμα του οίκου που φόρεσε με χρυσή ζώνη στη μέση σε απόχρωση ροζ - nude. H επιλογή του οίκου σίγουρα δεν είναι έκπληξη αφού η Marion αποτελεί πρόσωπο του οίκου για τις τσάντες Lady Dior εδώ και αρκετές σεζόν.



Συμπλήρωσε το look με κίτρινα ψηλοτάκουνα Versus αξίας 435 ευρώ 



Η Eva Longoria πέρασε το πρωί της Πέμπτης πιο χαλαρά απολαμάνοντας τη θέα από την ταράτσα του ξενοδοχείου Martinez.

 
 
 

Το χολιγουντιανό glamour συναντά την ευρωπαϊκή υψηλή ραπτική στην εμφάνιση της Paz Vega. Η Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε μια τουαλέτα Stéphane Rolland Couture με μαύρη ουρά, λευκό τοπ και χρυσή ζώνη.


Η Diane Kruger περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Haiti Carnival με μια navy τουαλέτα του αγαπημένου της φίλου Jason Wu. Αυτό το φόρεμα ανήκει στη resort συλλογή του σχεδιαστή για το '13 που δεν έχουμε δει ακόμα στην πασαρέλα.



Η Jada Pinkett-Smith μας έφερε λίγο ακόμα Atelier Versace με την παρουσία της στο κόκκινο χαλί της ταινίας ‘Madagascar 3: Europe’s Most Wanted". Χωρίς αμφιβολία το έντονο πορτοκαλί αναδεικνύει υπέροχα τη σταρένια επιδερμίδα της. Ολοκλήρωσε με τα πέδιλα ‘Suki’ του οίκου Jimmy Choo.



Η Jane Fonda συνεχίζει να μας εκπλήσσει κλέβοντας την παράσταση από γυναίκες που δεν έχουν ούτε τα μισά της χρόνια! Για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ επέλεξε μια custom made τουαλέτα δια χειρός Roberto Cavalli.
 
 


Το πόδι της Natasha Poly δικαιούται να αποκτήσει το δικό του λογαριασμό στο twitter για να κατατροπώσει τον αντίστοιχο που διατηρεί από την ημέρα των Όσκαρ το πόδι της Angelina Jolie. Tο top model από τη Ρωσία έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon A Time In America με τουαλέτα του οίκου Gucci.


Η Naomi Watts τέλος μας υπενθύμισε το απόλυτο trend της περσινής χρονιάς, τις nude τουαλέτες. Επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα Marchesa με κεντημένα φτερά και τούλινη ουρά.
 
 
 
 
 
Πηγή:missbloom.gr 















Ο Bruce Willis φτάνει με τη λιμουζίνα του στην πρεμιέρα της ταινίας Moonrise Kingdom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...