Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η μόδα θέλει μεσαίου μήκους μαλλιά!!Δες τι επιλέγουν οι celebrities!!!

Τα μεσαίου μήκους μαλλιά είναι τάση αυτή την στιγμή και θέλετε αποδείξεις?? Πολλες από τις αγαπημένες μας celebrities επιλέγουν εμφανίσεις σε αυτό το μήκος.... 














 






Η Dianna Agron είναι πανέμορφη με το Lob(μακρυ καρε) σγουρό της -αποκτήστε το look με το Enrapture Encode Totem Styler .
 
Οι Emma Roberts, January Jones και  Leelee Sobreski δείχνουν ότι η Beachy υφή σε αυτό το μήκος φαίνεται πραγματικά πολύ πιο απο δροσερή απο ότι στα μακρια μαλλιά. Δοκιμάστε το L’Oreal Professional’s new London Addixion Bouncy Wax στα μαλλια για να δώσετε μια παρόμοια υφή και mussed-up φινίρισμα
 
Στα ακόμη πιο κοντά κουρέματα,οι Cameron Diaz και Milla Jovovich δείχνουν ότι μια χαλαρή χωρίστρα στην μια πλευρά και ελαφρύ styling στα μαλλιά είναι αρκετό για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.  
 
Ενώ στο άλλο άκρο,οι  Emily Blunt και Rose Byrne εμφανίζονται με ενα σούπερ κομψό φινίρισμα. Η κομμώτρια της Byrne, Harry Josh,χρησιμοποιεί το John Frieda Full Repair Perfect Ends Deep Infusion Serum για να δώσει στα μαλλιά της αυτό το λείο look.











 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...